Elena Udrea, dupa o cana de vin: „Nu as rata niciodata ritualul taierii porcului“

Elena Udrea a taiat porcul (2) „Iarna nu-i ca vara“, spunea Traian Basescu! Elena Udrea, parca incercand sa-l compleze pe presedinte, spune ca nimic nu-i mai bun acum decat un sorici si o cana de vin. Frumoasa blonda a PDL, febletea lui Traian Basescu, a taiat astazi porcul. Elena Udrea afirma ca nu ar rata niciodata ritualul taierii porcului. Mai mult, dupa o cana de vin si ceva sorici politiciana crede ca va fi la anul in frunce. Iata ce a postat cu cateva minute in urma Elena Udrea, pe Facebook, cand nici macar nu s-a racit bine pomana porcului:

Elena Udrea a taiat porcul (1)„Nu este moment mai încarcat de simboluri si amintiri decât sarbatorile de iarna. Nu as rata niciodata ritualul taierii porcului, cu toate momentele lui, asa cum l-am vazut ani de zile la bunicul meu. Ca în vremurile copilariei, am mâncat si acum întâi sorici din frunte, „ca sa fiu fruncea tot anul”, apoi am încheiat cu pomana porcului. A mers de minune o cana de vin fiert!“-Elena Udrea-Facebook.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. Ba astia " de garda " ! spune:

    Futu-va-n noroc de Craciun si de Anul Nou ! Sa sugeti lxxx Elenei Udrea pana va apuca amocul ! Sa va fie de harca in 2014 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com