Doliu pentru presa bacauana

Claudiu “Poe” Boangiu a fost condus astazi pe ultimul drum. La doar 41 de ani. Sotia, familia, prietenii, toata presa bacauana sau cei care doar l-au cunoscut, i-au adus un ultim omagiu. Deoarece a fost si militar, “Garda de Onoare” i-a fost alaturi.

 

Slujba religioasa a fost oficiata la Biserica Sfantul Gheorghe de preotul Constantin Gherasim, fost jurnalist, dar si de preotul militar Lucian Butnaru. Alaiul l-a condus apoi spre Cimitirul Sarata…

 

Sa scrii despre Poe, in aceste momente, este greu. Si, din multe puncte de vedere, inutil. Poe, pentru noi, cei ramasi in viata, nu a murit. El ramane in sufletul nostru acelasi om vesel, inteligent, pus permanent pe glume si de un calm remarcabil. L-am vazut prima oara la AJOFM, dintr-o parte. Avea chipul luminos, in ciuda barbii. Masiv, dar totusi sprinten. Apoi s-a reintors in presa, la Ziarul de Bacau, intr-o echipa puternica, alaturi Nicoleta Bichescu, Eduard Adam, Ovidiu Pauliuc, Petre Done…Si l-am mai intalnit, intamplator, intre prieteni si colegi de presa. Si astazi l-am vazut. Pentru ultima oara…

 

Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

2 Comentarii

  1. Cernea Daniel spune:

    Nu ne-am vazut de multi ani. Drumurile vietii ne-a trimis pe fiecare spre alte zari. Urma ca anul acesta, sa se reantalneasca promotia subofiteri cercetre 1991.
    N-am stiut ca nu mai era militar, n-am stiut ca era unul dintre promotorii revederii si am aflat acum, cu stupoare, ca nu mai este printre cei vii.
    Dumnezeu sa-l odihneasca.
    Sincere condoleante familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com