Desi echipa încaseaza batai dupa batai, Lucescu vrea suporteri patrioti

Razvan Lucescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a României, crede ca presa si suporterii ar trebui sa dea dovada de mai mult patriotism, chiar daca echipa încaseaza bataie dupa bataie. În momentul de fata, Nationala ocupa penultimul loc, în Grupa D, în turneul de calificare pentru Euro 2012. Asta, dupa ce sâmbata a suferit o înfrângere, cu 1-2, la Zenica, în fata echipei reprezentative din Bosnia Hertegovina. Echipa României a efectuat, timp de doua zile, antrenamente pe Stadionul Municipal din Bacau.

Marti, 29 martie, selectionata de fotbal a României va disputa un alt meci în turneul de calificare la Euro 2012, la Piatra Neamt, unde va întâlni echipa Luxemburgului.

La conferinta de presa, Razvan Lucescu nu si-a putut ascunde frustarea în fata jurnalistilor. “Ar trebui sa dea dovada de mai mult patriotism. Suporterii bosniaci pot fi un exemplu. Si-au sustinut echipa si la greu”, a spus Lucescu, în permanenta agitându-si mâinile.

 

Lucescu nu a dormit si poarta inele de fier cu pietricele

 

Pe degetul inelar, la ambele mâini, selectionerul poarta doua inele de fier cu pietricele. Nu stim daca este un artificiu al selectionerului, pentru a câstiga meciul acasa, în fata Luxemburgului, ultima clasata în grupa D. Lucescu crede ca luxemburghezii sunt smecheri si ca au facut din defensiva o arta. El a mai spus jurnalistilor ca nu a închis niciun ochi noaptea trecuta si ca spera sa iesim învingatori la Piatra Neamt. Selectionerul a mai spus ca acesta este momentul de cumpana, dupa care echipa se va ridica cu fiecare meci jucat.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Un comentariu

  1. fotbal spune:

    Nu ai cum sa mai intelegi ceva…Ori ne cred niste idioti ( ca de altfel, toti cei care conduc ceva – inclusiv tara) ori sunt niste mega nesimtiti …
    Patriotism ? Avortonu’ asta de Lucescu stie ce-i aia patriotism ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com