Demisii, nume contestate si nemultumiri: PD-L are rau de Putere

Presedintele Partidului Democrat Liberal (PD-L), Neculai Olaru (foto), are un regret ca a pierdut DSVSA Bacau la impartirea facuta cu PSD. „Eu regret ca noi nu avem in portofoliu aceasta institutie si ca postul de director va reveni PSD. Nu este un repros aliatilor nostri la guvernare. Pentru functia de director adjunct il avem pe Vasile Zaharia”, ne-a precizat Olaru. Pe de alta parte, Silviu Bondor, vicepresedinte al Consiliului Judetean si membru in Biroul Permanent al PD-L Bacau, afirma ca, oficial, partidul nu are inca un candidat pentru functia adjuncta de la DSVSA Bacau: „Stiu ca acum o luna era Vasile Zaharia. Acum nu avem un nume pentru aceasta functie. Este posibil sa conteze sau nu si reclamatiile aparute in presa in ultima perioada.”

Functionarul public Zaharia a ajutat partidul in campanie

PD-L Bacau va primi zilele acestea controlul Autoritatii Electorale Permanente, care va verifica sprijinul financiar primit in campania electorala. „Vom avea lista cu toate donatiile. Fireste, toti care au donat vor fi recompesati intr-o anumita forma. Sa nu se inteleaga de aici ca la noi se cumpara functiile. Vasile Zaharia nu a dat bani, dar a militat in campanie, in mod activ pentru partid”, a spus Neculai Olaru.

Toader Balcanu a demisionat din PD-L, dezamagit de „staff”

Toader Balcanu, candidat al PD-L Bacau la functia de senator in colegiul III, la alegerile parlamentare, a demisionat, ieri, din PD-L. El sustine ca a luat aceasta decizie adezamagit de lipsa crasa de comunicare existenta in interiorul partidului si de absenta oricaror masuri ce sa determine bunul mers al organizatiilor din judet”. Balcanu arata ca a fost cel mai greu colegiu al judetului, unde PSD si-a concentrat toate energiile pentru a-i scoate parlamentari pe Viorel Hrebenciuc, Gabriel Vlase si Radu Catalin Mardare, insa aimplicarea judetenei PD-L a fost aproape inexistenta”. Nu si-a facut campanie din birou. Dimpotriva, a trecut ade cate doua-trei ori prin fiecare dintre cele peste o suta de localitati ale colegiului, am luat contact cu alegatorii si cu organizatiile locale ale PD-L”. Impreuna cu Doina Melinte si Bebe Coanda, candidati tot in Colegiul III, a obtinut peste 25.000 de voturi. Descoperind care e starea reala a organizatiilor, a intocmit un raport, in care a propus si masuri, insa acesta nu a fost luat in seama de sefii PD-L. El afirma ca nu si-a dorit functii, chiar a refuzat un post in administratia nationala. „Mi se pare, insa, nefiresc ca, intr-o structura democratica, sa nu conteze parerea unor oameni cu mii de voturi in spate, in timp ce altii, care au mimat implicarea in campania electorala, sa fie promovati si sa se catere in tot felul de fotolii prea mari pentru ei”, acuza Balcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com