Anca Turcasiu isi mentine silueta cu ardei iuti!

Aparut si in Libertatea. Anca Turcasiu are acasa o mica crescatorie de ardei iuti din Kuala Lumpur. Vedeta manânca câte 7-8 ardei iuti pe zi!

Anca TurcasiuAnca Turcasiu (2)Frumoasa cântareata Anca Turcasiu (43 de ani) si-a mentinut proportiile toata viata. Secretul a preferat sa nu-l spuna. Doar apropiatii stiu va artista are gusturi mai aparte in privinta bucatariei. Tonusul si-l pastreaza mâncând foarte iute. Un timp a preferat ardeii românesti, dar dat fiind ca are nevoie sa stie în ce conditii sunt crescuti, si-a facut o mica plantatie acasa. Iar ardeii sunt adusi din Malaezia, din Kuala Lumpur. „Am tot fost întrebata cum de ma mentin în forma. Nu-mi place sa vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Manânc ardei iuti. Multi. Cred ca de asta îmi mentin talia! Câti manânc? 7-8, pe zi, poate si mai multi!“, a spus Anca Turcasiu, zâmbind.

Vineri seara, vedeta a cântat oamenilor de afaceri din Bacau, prezenti la Topul Firmelor. Milionarii au aplaudat-o îndelung pe Anca Turcasiu, pentru  voce si interpretare. Desi au dansat cu sotiile, cei mai multi nu si-au putut lua ochii de la silueta interpretei. Anca Turcasiu a venit îmbracata într-o rochie rosie ca ardeiul, foarte mulata pe trup.

Prima aparitie sexy a vedetei a fost imediat dupa Revolutie, când  a dansat Lambada si si-a unduit trupul în filmul „A doua cadere a Constantinopolului“. Articol aparut in

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com