Costel Casuneanu a fost ales presedinte al Federatiei Patronale Bacau

La discutii au luat parte presedintii celor 13 patronate bacauane, Doru Simovici, Florin Vornicelu, Ioan Viorel Rati, Grigore Horoi, Grigore Filip, Vasile Paun, Costel Casuneanu, Dumitru Crasmaru, Florin Nemtanu, Cezar Ivanof si Mihai Deju. aPentru urmatoarea perioada s-au stabilit ca prioritati, schimbarea atitudinii autoritatilor si institutiilor fata de agentii economici, respectul statului fata de cei care produc plus valoare si crearea unui mediu relational favorabil sprijinirii afacerilor si dezvoltarii economice a judetului Bacau”, a declarat Costel Casuneanu.

Reprezentantii patronatelor au cazut de acord asupra unor obiective precum apararea si reprezentarea unitara a intereselor in raporturile cu autoritatile, armonizarea intereselor Camerei de Comert si Industrie si a patronatelor componente dar si dezvoltarea unor parteneriate cu autoritatile. Tot ca obiectiv principal se numara obtinerea sprijinului autoritatilor locale pentru dezvoltarea comunitatii de afaceri. Pentru asta, autoritatile trebuie sa dezvolte o strategie de dezvoltare a judetului Bacau, un program de promovare a economiei si unul pentru atragerea de investitii.

La final au fost alese structurile de conducere. Presedinte a fost ales Costel Casuneanu, vicepresedinti Grigore Filip, Grigore Horoi si Ioan Viorel Rati. Din Consiliul Director, in afara celor enumerati anterior, mai fac parte Dumitru Crasmaru, Toader Balcanu si Doru Simovici. Directorul general al Federatiei Patronale a fost ales Doru Simovici. Pentru cariera profesionala de exceptie si merite in fondarea si constructia patronatului bacauan, Ion Raducan a fost ales presedinte de onoare al Federatiei.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com