Copilul care a spus ca a fost violat de un militar a fost dus la psiholog

O. Anghel, copilul de 4 ani si jumatate, care a acuzat ca a fost violat de o ruda, subofiter in unitatea militara de tancuri din Bacau, a fost dus la un consult psihologic. Tatal baiatului, Costel Anghel, vrea sa-l vada pe militarul Nicu Clapa în puscarie iar pâna la clarificarea situatiei, doreste ca întreg cazul sa nu mai fie mediatizat. În acelasi timp, medicul legist Nori Waisemberg afirma ca, desi leziunile anale ale baiatului exista, ele nu se datoreaza, cel mai probabil, unui abuz sexual si ca analizele prelevate nu-l încrimineaza pe militar.
”Nu vreau sa mai apara nimic despre baiat. Acum îl duc la un specialist psiholog, apoi suntem chemati  pentru cercetari la Politie”, ne-a declarat Costel Anghel. Anterior, tatal baiatului a spus ca vrea sa-l vada pe Nicu Clapa în puscarie si a fost revoltat de decizia Politiei de a-l lasa pe militar în libertate.
Leziunile lui Octavian sunt un mister/ Singurii vinovati sunt presa si familia copilului
Medicul legist Nori Waisemberg, care a prelevat primele probe imediat dupa ce militarul a fost acuzat de viol, nu are nicio explicatie pentru leziunile anale recente ale baiatului. În plus, afirma ca probele au iesit negative si ca nu exista niciun indiciu asupra unei agresiuni de natura sexuala. ”Acele leziuni nu pot fi puse pe seama unui act sexual. De aceea am spus ca nu este un viol în adevaratul sens al cuvântului. S-au facut afirmatii hazardate. Rezultatele probelor prelevate în ziua în care a fost acuzat violul au iesit negative pentru militar”, ne-a declarat Nori Waisemberg. În momentul de fata, leziunile anale ale copilului, confirmate de mai multi medici care l-au vazut vineri, 3 iunie, nu au nicio explicatie, potrivit anchetatorilor bacauani. Dealtfel, medicul legist afirma ca în cazul unui contact oral situatia ar fi fost si mai greu de probat. ”În cazul unui act sexual oral, ar fi fost foarte greu de depistat. Dar daca sunt luate probe imediat dupa, se poate construi ceva”, a mai spus Waisemberg.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com