Consilierul PSD Nicu Zaharia traieste drama cetatenilor si a câinilor contemporani cu Stavarache

Consilierul local social democrat (inca) Nicu Zaharia a trimis un comunicat de presa  virulent la adresa primarului Romeo Stavarache, presedintele PNL Bacau si coleg in Uniunea Social Liberala. Primarul bacauan este considerat indolent si rau intentionat in privinta gestionarii cainilor fara stapan dar si a altor probleme ce tin de comunitate. Argumentul lui Zaharia, acela ca doar intr-un weekend au ajuns la spital, muscati de caini, 18 bacauani, ii intareste credinta ca situatia cainilor fara stapan s-a inrautatit, de la un an la altul. Consilierul Nicu Zaharia remarca si faptul ca primarul bacauan a stat mai mult pe la Bruxelles in ultima perioada si ca a uitat sa administreze Bacaul. Comunicatul lui Nicu Zaharia echivaleaza cu demisia din PSD, asteptata in orice clipa. Desi Zaharia era vazut ca una din sperantele social democrate din municipiul Bacau, cariera lui in PSD Bacau a cunoscut o cadere vertiginoasa, odata cu marginalizarea lui din Organizatia Municipala a PSD. Ceea ce pateste acum Nicu Zaharia au mai patit alti sociali democrati, in 2008, ca Gheorghe Huluta sau Cristi Manolache, care nu au putut accepta blatul de la alegerile locale. Atat Manolache, cat si Huluta s-au regasit in randurile Partidului Conservator si au trecut, „in bloc“ la Partidul Ecologist Roman, tocmai pentru a evita sa-l sustina la primarie pe Romeo Stavarache, candidatul USL-ului.

„Drama cetatenilor si a câinilor contemporani cu Stavarache
 
Deoarece din ce în ce mai multi cetateni din municipiul Bacau cad victime indolentei primarului Romeo Stavarache, am hotarât sa iau pozitie în calitatea mea de consilier local PSD. Va invit sa cititi, mai jos, comunicatul de presa pe care l-am dat publicitatii în aceasta dupa-amiaza. Astept opiniile dvs. atât pe e-mail cât si pe pagina mea de Facebook! Haideti ca împreuna sa aratam ca Bacaul este si al nostru nu doar al lor! Nicolae Zaharia, consilierul tau local.

COMUNICAT DE PRESA

În calitate de consilier local PSD doresc sa îl informez pe domnul primar Romeo Stavarache ca în municipiul Bacau s-a înregistrat un record trist : 18 cetateni au ajuns la spital muscati de câini, într-un singur week-end.
Înteleg faptul ca domnul primar Romeo Stavarache este preocupat de binele Europei si în calitatea sa de raportor al Comitetului Regiunilor prezinta fel de fel de avize abstracte pe Regulamentul privind fondul de coeziune 2014-2020 bla bla… si tocmai de aceea îmi permit sa îi atrag atentia ca în orasul pe care domnia sa îl conduce exista probleme pe care cei din Uniunea Europeana le-au rezolvat de mult.
Ma refer aici, în special la problemele legate de siguranta pe strada si la problemele legate de alimentarea cu apa potabila.

Atâta timp cât în doua zile 18 cetateni din municipiul Bacau ajung la spital muscati de câini, nu putem vorbi de siguranta pe strazi. Consider ca nu este nici vina cetatenilor, nici vina câinilor comunitari ca sunt contemporani cu un primar care nu reuseste sa gestioneze o problema simpla, dar se mândreste cu fel de fel de proiecte megalomane, care nu au fost niciodata finalizate.
Faptul ca domnul Romeo Stavarache a construit, dupa sapte ani de când e primar, un adapost pentru câinii comunitari nu reprezinta si garantia faptului ca problemele comunitatii noastre se vor rezolva, iar cazul celor 18 bacauani muscati de câini confirma aceasta teorie.

Este evident, o lipsa de viziune manageriala a domnului Romeo Stavarache în a gestiona aceasta problema cu care noi, cetatenii de rând ai municipiului ne confruntam.
În alta ordine de idei, am constatat ca domnul Romeo Stavarache a fost mai preocupat de animalele de companie tinute în casa, a caror stapâni sunt amendati de politistii din subordinea primarului, decât de siguranta cetatenilor de pe strazi, amenintati de coltii câinilor comunitari.

Mai pe „stil european”spus, domnul Romeo Stavarache vedea rezolvarea problemei câinilor comunitari cam asa: îi amendeaza pe stapânii câinilor cu lesa ca au murdarit spatiile verzi si, în acelasi timp, promite bacauanilor un spital municipal nou ca sa aiba unde se trata daca îi musca vreun câine comunitar. Pâna Primaria termina spitalul municipal nu solutionam problema câinilor comunitari pentru ca nu iese nici un ban….la buget, normal!

Consider ca prin nepasarea de care da dovada în gestionarea problemelor reale cu care se confrunta cetatenii municipiului Bacau, domnul Romeo Stavarache îsi arata propriile limite în ceea ce priveste managementul acestui oras.În calitate de consilier local PSD doresc sa transmit cetatenilor din municipiul Bacau ca noua ne pasa de problemele dumnealor si ca vom încerca, în plan institutional, sa propunem o serie de solutii care sa îl determine pe domnul Romeo Stavarache sa îsi întoarca ochii de la problemele Europei bla, bla… la problemele noastre reale.Cetatenii municipiului Bacau nu vor proiectele megalomanice ale domnului Stavarache, gen Centrul de Afaceri în care nu intra nici mustele, ci viseaza la chestiuni normale, de bun simt, precum sa traiasca într-un oras european în care sa curga apa potabila la robinet, în care sa fie mai putini câini comunitari pe strazi si poate, de ce nu, piete volante asa cum sunt în orasele U.E.În municipiul Bacau a mai existat un primar care pierduse legatura cu realitatile orasului iar cetatenii i-au spus, la vot, ca vor lucruri de bun simt, realizabile si nu bla, bla-uri gen Stavarache“, se arata in comunicatul consilierului bacauan Nicu Zaharia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com