Consilierul prezidential Gabriel Berca ar putea intra in Partidul Miscarea Populara!

Gabriel Berca, fost senator liberal al Bacaului (2008), apoi lider al PDL Bacau si ulterior, consilier prezidential, ar putea intra in Gabriel Berca il poate proteja pe cel care l-a ajutat in carieraPartidul Miscarea Populara (PMP), alaturi de alti doi consilieri prezidentiali, Adrian Radulescu si Daniel Moldoveanu. Mai multe surse (mediafax, dcnews, s.a) prezinta ca sigura venirea in PMP a lui Gabriel Berca, ceea ce pentru nimeni nu ar fi o mare surpriza.

In Bacau, Gabriel Berca a fost cunoscut ca un apropiat al primarului Romeo Stavarache (PNL-USL), pe care l-ar fi protejat din pozitia de ministru de Interne, functie pe care a ocupat-o putin timp, in mandatul lui Emil Boc. Dealtfel, cariera politica a lui Gabriel Berca i se datoreaza, dupa cum singur a recunoscut, primarului bacauan. Inteligent, cu Gabriel Berca este foarte satisfacutun discurs pe masura, a ajuns din agent de publicitate, la Monitorul de Bacau, sef de marketing la spalatoria lui Stavarache, apoi, prefect in 2005, Secretar General al Guvernului in 2007, senator PNL in 2008 si dupa schimbarea puterii, a Guvernului, trimis de acelasi sef al spalatoriei, sef PDL Bacau. Si nu e de mirare, ca formatiunea democrat liberala a obtinut cel mai slab scor din istorie, cu Florin Lazar la municipiu si Constantin Scripat, la alegerile pentru presedentia Consiliului Judetean Bacau. Ulterior, in ultimul an, Gabriel Berca a devenit consilier al presedintelui Train Basescu.

Gabriel Berca pare sa-si urmeze misiunea, cu deplina loialitate, fata de cel care l-a facut Romeo Stavarache si Traian Basescu -2004om politic: Romeo Stavarache. Odata cu intrarea in Partidul Miscarea Populara este de senatorul Gabriel Berca, presedintele CJ, Dragos Benea si senatorul Vasile Nistorasteptat ca autoritatea deputatului Valerian Vreme sa fie erodata, in PMP Bacau, mai ales ca acesta a ales sa-l atace pe liderul USL din Bacau, Romeo Stavarache, continuatorul marelui om politic Viorel Hrebenciuc. Ori vom asista la o lepadare a lui Gabriel Berca de Stavarache si acest lucru se va vedea in „spirit“ dar si in fapte, fie vom vedea aceasi situatie ca in ultimii ani, semn ca sederea la Cotroceni nu i-a schimbat cu nimic viziunea lui Gabriel Berca, fata de controversatul edil al Bacaului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com