Consilierul local Ilie Bîrzu, cel mai activ bacauan in 2014

Ilie Bîrzu, cel mai vechi si cunoscut consilier local bacauan, a fost votat ca cel mai activ bacauan al anului 2014. Sondajul si votul a fost organizat in cadrul proiectului „Ceteteni activi pentru Bacau“, al asociatiei Romanian Youth Movement for Democracy, finantat prin EEA Grants.

Ilie BîrzuAu fost nominalizati la acest titlu si primit voturile bacauanilor Madalina Ioan DanilaRotaruIoan DanilaDorinel DominteanuBîrzu IlieValentin Aurelian Coca, Mioara Iacob, Vasile SpatariuCristian Ghinghes si Lazar Lucian. În perioada 8 – 16 decembrie, vizitatorii website-ului www.bacaulactiv.ro au avut ocazia sa sustina unul sau mai multi nominalizati printr-un vot acordat pe pagina campaniei. În total, au fost primite 8089 de voturi.  Consilierul local Ilie Bîrzu a primit cele mai multe voturi, 3393, urmat de profesorul universitar Ioan Danila, 3006. „Este un premiu care ma onoreaza. Ma voi implica total si in anii viitori in viata comunitatii, indiferent ca este vorba de invatamant sau probleme sociale“, a spus Ilie Bîrzu.

Sondaj Bacaul Activ „Nu ne-am dorit sa cream un sistem de vot competitiv, astfel ca oricine a putut acorda câte un vot fiecarui nominalizat pe care îl considera Activ. Ne-am propus sa oferim posibilitatea oamenilor de a-i sustine cu un vot pe cei pe care îi apreciaza cel mai mult, nu sa vedem cine este considerat mai activ decât altul. Toate cele noua persoane sunt câstigatoare pentru ca au fost propuse de catre o alta persoana si votase de câte alte zeci sau sute, ceea ce înseamna ca eforturile lor sunt apreciate de cei din jur”, a  precizat Marian Damoc, potrivit site-ului http://bacaulactiv.ro/.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com