Castigatorii Galei Premiilor Comunitatii Bacauane 2015

Peste 250 de persoane au participat la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane care a avut loc joi, 14 mai, de la ora 19, Melania Medeleanula Complexul Levisticum. Cea de-a 14 editie a evenimentului a fost prezentata de Melania Medeleanu, gratuit. Donatiile sponsorilor au fost peste asteptari, afirma organizatorii.
„Total incasari din sponsorizari si donatii – aproximativ 47.500 euro, dintre care, 34.000 euro din partea sponsorilor evenimentului, si 13.500 euro in cadrul evenimentului din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale (9.950 euro), vanzarea biletelor de tombola (1.610 euro), si licitatia cu strigare (1.940 euro). Astfel, cea de a 14-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane este cea mai de succes din istoria evenimentului in ceea ce priveste donatiile si sponsorizarile obtinute!“, Gheorghe Baciuafirma Ionut Chirita, organizator al Galei din cadrul Fundatiei de Sprijin Comunitar.

Premiantii

S-au acordat premii companiilor, institutiilor, ONG-urilor si persoanelor fizice implicate in actiuni sociale in anul 2014.
Companii: Barrier (Electric Plus), pentru toate proiectele de sustinere a comunitatii si membrilor acesteia în 2014 (burse pentru elevi saraci si de performanta, sponsorizari cu tâmplarie, sponsorizarea unor evenimente publice, dar si competitii sportive locale etc)

GALA fsc 2015 (2)Institutii si ONG-uri: Fundatia „Sfântul Ioan Bosco” Bacau, pentru proiectul Scoala de Vara – Vara Impreuna;

Persoane fizice: Gheorghe Baciu, de la Habitat for Humanity Comanesti pentru proiectul Fabricat în Tara lui Andrei;

Premiul de Excelenta:
• Cristinel Popa, pentru organizarea proiectului Alumni Ferdinand, un concept nou care conduce la cresterea plusvalorii si performantelor învatamântului bacauan ;
GALA fsc 2015 (3)• DEDEMAN Bacau, pentru excelenta în domeniul bussines si pentru plusvaloarea incontestabila adusa Bacaului;

Licitatia

In cadrul Galei a avut loc si o licitatie.
O sticla de vin de colectie Grasa de Cotnari, vinoteca, kit de somelier, din 1979, pret de pornire 300 de lei, au fost adjudecate de Alexandru Voicu de la Decro cu suma de 1050 lei.

GALA fsc 2015 (2)Tabloul Satul Bunicilor, realizat de talentatii voluntari FSC în cadrul atelierului Activ Mozaic, a avut pretul de pornire 1000 de lei, si a fost adjudecat de DEDEMAN cu suma de 1150 lei.

Un colier din aur italian de 14 k, oferit de Bijuteria Rubinul Bacau, cu pretul de pornire 700 de lei, a fost luat de DEDEMAN cu suma de 1850 lei.

Tabloul Casa Straja, realizat si donat de artistul plastic bacauan Mari Bucur, a fost adjudecat de Agricola, contra sumei de 4500 lei.

dansatori Autentic (2)Momentele artistice ale serii au fost asigurate de copiii beneficiari ai FSC de la Clubul cu Lipici Motoseni, voluntarii organizatiei si trupa Unknown Crew.Gala Premiilor Comunitatii Bacauane (2)Gala Premiilor Comunitatii Bacauane (3)GALA fsc 2015 (2)GALA fsc 2015 (1)Melania Medeleanudansatori Autentic (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com