Care sunt proiectele mostenite de administratia Viziteu, care trebuie sa fie implementate pana in 2023

Administratia instalata dupa ultimele alegeri locale, din septembrie 2020, trebuie sa duca la bun sfarsit proiectele europene, pentru care s-a obtinut finantarea in ultimii ani, care se afla in diferite stadii de implementare.
Mai jos, atasez situatia proiectelor cu finantare din Programul Operational Regional 2014-2020 realizate de Municipiul Bacau dar si un proiect al GAL IDD, în valoare de 7 milioane de euro. Pana in 2019, de cand dateaza situatia, seful Autoritatii Urbane si presedintele Grupului de Actiune Locala Inovare si Dezvoltare Durabila Bacau a fost Lucian Bogdanel.

Situatie Proiecte Por 2014 – 2020 Municipiul Bacau by Mircea Merticariu on Scribd


Proiectele au suferit o interziere de un an, deoarece fosta conducere a municipiului Bacau a tergiversat fara vreun motiv rational plata sumelor atrase de la UE, dupa ce a pierdut finantarea europeana la Insula de Agrement.

Lucian Daniel Stanciu Viziteu noul edil al Bac?ului, abia face primii pasi in administratie , desi termenele pentru aceste proiecte sunt deja in intarziere. Primarul a anuntat recent ca are Codul Administrativ in portiera masinii.

Dotare standard la ma?ina de primar

Publicat? de Lucian Daniel Stanciu Viziteu pe Joi, 28 ianuarie 2021

Exista riscul sa se piarda fonduri europene si rodul muncii de proiectare al ultimilor ani. Mai mult, actualul edil are de pus in practica promisiunile din campania electorala: trenul urban, Stadionul Municipal, transformat intr-o arena moderna, parcari plutitoare pe Bistrita si mai nou, la sirul promisiunilor se adauga si realizarea unui parc industrial, aflat tot la stadiul de idee, promovata pe Facebook. Primarul Bacaului, USR-istul Lucian Daniel Stanciu Viziteu, a promis in campanie, printr-un contract cu cetatenii, ca daca nu va realiza cele promise, nu va mai candida pentru un nou mandat si va da salariile inapoi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com