Campanie de sterilizare gratuita in Bacau. Englezii le-au pus gand rau cainilor fara stapan care se reproduc necontrolat

Sadies Stray Dog Rescue (SSDR), o organizatie din Marea Britanie care-si dedica activitatea reducerii numarului de câini în comunitatile în care situatia este scapata de sub control, vrea sa sterilizeze in acest an aproximativ o mie de câini fara stâpân, de rasa comuna. Englezii vor aduce la Bacau o adevarata clinica mobila iar in zilele de 11-12-13 martie isi propun sa castreze peste 300 de animale.
Campania de sterilizari care va avea loc la Bacau este sustinuta de Sadies Stray Dog Rescue si Romanian Animal Rescue.campanie sterilizare bacau

„În perioada 11 – 13 martie începe în Bacau cea mai mare campanie de sterilizare a cateilor fara stapân din istoria orasului. Un ONG din Marea Britanie finanteaza si aduce în Bacau o clinica veterinara mobila. Veterinari, voluntari, ONG-uri, iubitori de animale, vom lucra împreuna pentru a rezolva problema cateilor fara stapân de pe strazile orasului nostru care se înmultesc necontrolat. Luati catelul bunicii din curte, luati catelul de la bloc pe care-l hraniti si hai sa-i sterilizam gratis“, afirma Dinu Pâncescu, unul dintre bacauanii iubitori de animale, implicat în campanie.

Operatiile de sterilizare vor avea loc strada Constantin Ene nr.3 (la garajul primariei) si la sediul Directiei de Salubrizare Agrement Parc, între orele 8,30-12,30 si 13,30-17,30. Odata cu sterilizarea, câinii vor fi si microcipati. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0755245487, zilnic, între orele 12.00-21.00.

„ONG ul este condus de Lesley Ford, cea care a sponsorizat si Adapostul Public Bacau în cursul anului 2015 cu peste 50 de mii de euro. Anul trecut aceeasi organizatie britanica a sterilizat în Bacau peste 700 catei. Obiectivul pentru 2016 este castrarea a peste o mie de câini, iar prima campanie are loc in luna martie când se doreste operarea a peste 300 de animale“, a mai spus Dinu Pancescu.

la adapostul de caini din Onesti

Un comentariu

  1. Cristina Radu spune:

    Numele meu este Cristina Radu,sunt o mare iubitoare de animale din Pascani,jud. Iasi si va cer din suflet ajutor sa tratez o catea maidaneza cu o tumora gigant pe spate.Mi-a fost abandonata in poarta vara trecuta,cand tumora era cam cat palma,dar intre timp a crescut enorm;nu stiu ce varsta are,nu mai are coada si dinti,semn ca a fost maltratata,dar e foarte blanda .
    Am rugat medici de aici,dar nimeni nu se baga;tot ce mi-au zis este ca la un moment dat,tumora va exploda.
    Va rog din suflet sa ma ajutati;v-am vazut astazi dupa-amiaza pe B1 TV,de aceea va cer ajutor.
    Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com