Bacaul, dupa un an de administratie Viziteu USR-PNL! VIDEO: ”Bilantul Falimentului”

Desi a trecut un an din mandatul primarului Lucian Daniel Stanciu Viziteu, acesta nu a prezentat nicio dare de seama asupra activitatii din ultimul an. Aliat cu PNL si mai nou, cu Pro -Romania ( condus in Bacau de fostul primar Cosmin Necula), Viziteu nu a reusit sa-si respecte nicio promisiune din campania electorala. Bacaul nu are arena internationala de sport (Stadionul Municipal a ramas o groapa de gunoi in centrul orasului), nu are tren urban, parc industrial si nici parcari pe raul Bistrita.

Odata instalati in functie, cei trei crai din Executivul Primariei Bacau (Stanciu Viziteu, Miroseanu si Ghinghes) au incasat salarii de peste 10 mii de lei lunar, si-au achizitionat laptopuri de lux, s-au bucurat de toate privilegiile functiei si si-au angajat prietenii, sustinatorii si lipitorii de afise in subordine, chiar daca in mai multe cazuri acestia nu aveau studiile necesare. Pentru o parte din angajari procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au deschis dosare penale.

Pentru cele mai importante ”momente” din primul an de mandat al primarului Viziteu, a fost realizat un clip intitulat ”Bilantul Falimentului”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com