Exclusiv: Bacauanul Johnny Poppa ii ofera albumul “Marturisiri” printului William al Marii Britanii

Seful republicanilor bacauani, Johnny Poppa, s-a gandit sa-i faca un cadou de suflet printului William de Walles, al Marii Britanii, care in aceasta vineri se casatoreste cu frumoasa Kate Middleton.

 

Johnny Poppa are dubla cetatenie, romana si australiana si este indragostit de modul de viata englezesc. De dragul “Coroanei”, bacauanul Popa va oferi propriul album “Marturisiri” printului William. “Pe acest album am semnaturile unor oameni atat de dragi mie. Este vorba de semnaturile Nadiei Comaneci, ale lui Burt O’ Conner si a olimpicei Doina Melnte. Pe Nadia am cunoscut-o in perioada in care obtinea rezultatele extraordinare in gimnastica si am luat masa cu ea, la Tescani, in 2007”, ne-a declarat Johnny Popa.

 

Presedintele Partidului Republican din Bacau va contacta maine Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii dar si consulatul Australiei. Vreau ca acest album sa fie transmis prin Ambasada Angliei direct la casa regala. M-am gandit sa fac acest cadou, deoarece si atat William, cat si tatal lui, printul Charles de Walles au afinitati pentru Romania, in special pentru zona Ardealului, unde ar avea radacini”, a mai apreciat, pentru Ziarul de Garda, Johnny Poppa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com