Bacau: Premierul Boc promite o viata mai buna in 2012

Premierul Emil Boc a anuntat in cadrul Consiliului de Coordonare judetean al PD-L Bacau, care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor,  ca in anul 2012, in an electoral, vom avea o crestere economica consistenta, dar si o indexare a pensiilor cu rata inflatiei. Ministrul Valerian Vreme a fost anuntat oficial, de catre Gabriel Berca, presedintele PDL Bacau, ca viitor candidat pentru primaria Onestiului. In acelasi timp, premierul Boc l-a felicitat pentru meritele de a conduce un minister dificil ca cel al Comunicatiilor (foto)

Senatorul Berca, presedintele PDL Bacau

Consiliul de Coordonare al PDL Bacau a avut parte de invitati de prima mana, lideri ai partidului de la nivel national. Alaturi de de cei 693 de delegati ( 43 de primari si membri ai organizatiilor locale), la eveniment au luat parte premierul Emil Boc, presedinte al PDL, Vasile Blaga, secretar general, ministrii Valerian Vreme, Daniel Funeriu si Valeriu Tabara dar si parlamentarii portocalii de Bacau. Consiliul de Coordonare a fost prezidat in prima parte de senatorul bacauan Gabriel Berca, iar in cea de-a doua parte, de premierul Emil Boc. Principalele teme abordate: USL, Felix, televiziunile care ii supara, dar si promisiuni pentru anul electoral 2012. La final, dupa retragerea invitatilor, a fost votata noua structura a PDL, unde presedinte a fost ales Gabriel Berca, care a fost si singurul candidat pentru acest post. Bine pozitionati sunt si ministrul Valerian Vreme, senatorul Vasile Nistor (fondator al PD Bacau), dar si inspectorul scolar general Florin Lazar, sef al municipalei PDL Bacau, care ar putea fi aruncat in cursa pentru alegerile la Primaria Bacau.

Ministrul Vreme, anuntat oficial drept candidat la functia de primar al Onestiului

Mesajul transmis de Gabriel Berca a fost acela ca partidul are forta, dar si priceperea de a cuceri „judetul” (presedentia Consiliului Judetean Bacau), dar si municipiul Bacau, fara a preciza cine va fi candidatul partidului in 2012. In acelasi timp, senatorul a prezentat oficial candidatul pentru Primaria Onesti, in persoana ministrului Valerian Vreme(foto, alaturi de Gabriel Berca, Vasile Blaga, si Emil Boc)

 

Pinalti a cascat tot timpul

 

Democrat liberalii bacauani l-au dat drept exemplu pe Gheorghe Stefan (Pinalti), primarul municipiului Piatra Neamt. Acesta, aflat intr-o stare mai proasta, „virusat”, s-a aratat relativ sceptic fata de discursurile optimiste, spunand, ca pentru a cuceri judetul este nevoie „de pricepere si putinta”. Primarul orasului Piatra Neamt, care a cascat in permanenta pe scena, s-a retras dupa un scurt discurs, dar in aplauzele celor din sala.

Dealtfel, destul de obosit s-a prezentat si Vasile Blaga(foto).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pensionarii ar putea deveni „portocalii” de bogati in 2012

Premierul Emil Boc, in acord cu sloganurile afisate peste tot in sala Casei de Cultura, a afirmat ca partidul pe care il conduce a „facut ce trebuie”, iar alegatorii vor vedea efectele pozitive in 2012, an electoral. Presedintele PDL a vorbit despre opozitia  mass-mediei despre fortele care se opun partidului aflat la guvernare, acum unite sub forma Uniunii Social Liberale (USL). Un loc important in discursul premierului a fost alocat unor previziuni despre pensii, previziuni care ar putea fi si baza pentru campania electorala locala din 2012. „In 2012, pensiile se vor indexa cu rata inflatiei, la care se adauga jumatate din salariul mediu pe economie, potrivit legiei pensiilor. In acelasi timp, nu sunt afectate de contributiile la asigurarile de sanatate pensiile mai mici de 740 de lei”, a spus Boc. Mircea Merticariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com