Autoritatile judetului vor sa stranga relatiile cu Venezuela

Excelenta Sa Margot Jose Marquez Garcia, ambasadorul Republicii Venezuela in Romania a avut un program incarcat de intalniri cu reprezentantii autoritatilor locale, dar si ai mediului de afaceri. Impreuna cu reprezentantii Asociatiei Romano-Venezuelene s-a intalnit cua patronatele bacauane de la Camera de Comert si Industrie(CCI) Bacau.

Concluziile dar si ultimele impresii au fost prezentate in sala de conferinte a Palatului Administrativ din Bacau, unde au participat presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, vicepresedintii Silviu Bondor si Dumitru Braneanu, dr. Constantin Nedelcu, consilier general al Bucurestiului, dar si presedinte al Asociatiei Romano-Venezuelene, Petru Ignatescu, vicepresedinte, dar si Aurel Acatrinei, din cadrul filialei judetene a asociatiei, pentru strangerea legaturilor intre cele doua popoare. Dragos Benea si-a exprimat incantarea vis-a-vis de frumusetile Venezuelei. aRepublica Venezuela e o tara frumoasa, cu o biodiversitate deosebita, cu cele mai frumoase fete din lume. Jumatate din populatie este cu varsta sub 20 de ani”, a spus presedintele Benea. Cuprinsa de incantare s-a aratat si Margot Jose Marquez Garcia, care a pus accentul pe ospitalitatea romaneasca, dar si pe necesitatea strangerii relatiilor economice. aMaterialele luate de la oamenii de afaceri bacauani vor ajunge la ministerele din Venezuela. Sper sa contribui la imbunatatirea relatiilor dintre cele doua tari”, a spus ambasadorul. Oficialul venezuelean a semnat in Cartea de Onoare a judetului Bacau, a primit un album cu Nadia Comaneci si alte legende ale Bacaului, dar si o carte despre compozitorul George Enescu.

Intalnire cu patronatele

Delegatia condusa de ambasadorul Venezuelei la Bucuresti s-a intalnit dimineata si cu reprezentantii patronatelor din judetul Bacau. Au participat Mihai Tulbure, Florin Vornicelu, Dumitru Crasmaru, Viorel Rati, Cezar Ivanof s.a. aA fost o intalnire placuta. Fiecare a prezentat ambasadorului activitatea intreprinsa si disponibilitatea de colaborare. Florin Vornicelu, presedintele Patronatului Exportatorilor, a invitat ambasadoarea la Elmet, una din cele mai bine utilate fabrici din industria bacauana”, a precizat Mihai Tulbure, director al CCI Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com