Au fost reluate lucrarile la DJ207D Damienesti-Traian

Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Valentin Ivancea, a verificat astazi, 5 aprilie, în teren, stadiul lucrarilor la sectorul de drum judetean aflat în plin proces de modernizare prin intermediul Programului Operational Regional, respectiv DJ 207D Traian – Prajesti – Negri – Damienesti. Acesta a fost insotit de europarlamentarul Dragos Benea si deputatul Ionel Floroiu, care s-au implicat pentru realizarea proiectului si obtinerea finantarii.

Presedintele Ivancea a primit angajamentul omului de afaceri ca pâna la finalul lunii august 2021, lucrarea va fi finalizata, cu mult înainte de termenul prevazut în contract.

“Am primit asigurari din partea antreprenorului ca pâna la sfârsitul lunii august (2021) lucrarea va fi terminata, înainte de termenul prevazut în contract.”- a declarat Valentin Ivancea pe Facebook.

Lucrarile la aceasta portiune de drum judetean sunt executate de Conextrust SA.

Aceasta portiune de drum este modernizata în cadrul unui proiect cu finantare europeana de peste 40 de milioane de euro, care traverseaza 11 comune. Este vorba de proiectul regional, „Regiunea Nord-Est-Axa Rutiera Strategica 3: Neamt-Bacau, DJ 207D (limita judet Neamt – Traian – DN2F, km 28+000 – 50+254), DJ 241 (limita judet Vrancea- Podu Turcului – Izvoru Berheciului, km 25+000 – 83+368) si DJ 241A (Izvoru Berheciului- Secuieni, km 64+250 – 78+114)” care strabate judetul Bacau, de la limita judetului Neamt pâna în judetul Vrancea.
Aceasta investitie este finantata prin Programul operational Fondurile Europene Structurale si de Investitii – POR 2014-2020, cu o contributie 5% din partea CJ Bacau.

„M-am întâlnit azi cu primarii de la Prajesti, Negri si Damienesti, comune tranzitate de DJ 207D, asigurându-i de întreaga mea implicare în dezvoltarea zonei de est a judetului, precum si a infrastructurii rutiere de aici”, a concluzionat presedintele CJ.

 

Scris de Raluca Elena Kobrija

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com