Andreea Balan are planuri de maritis/ „Nu vreau copii, ma protejez deoarece pun pe primul loc cariera”

Andreea Balan planuieste sa faca nunta departe de ochii lumii. Cel mai probabil, artista se va cununa civil cu Keo in secret, deoarece crede ca show-ul trebuie pus pe primul plan si dupa aceea viata artistului. „Am planuri serioase cu Keo. Ne vom casatori, dar as vrea sa nu stie lumea de asta. Am putea sa ne depunem actele la starea civila, fara sa se afle“, a spus Andreea.

„Am o cariera frumoasa, nu vreau copii”

Desi se gândeste sa întemeieze o relatie cu cel cu care sta de peste 6 ani, deocamdata nu se gândeste la un copil, desi curând i-a botezat copilul Andreei Antonescu. Daca fosta colega de Formatia Andre pare sa fi renuntat la cariera, Andreea Balan vrea sa traiasca ultimii ani de muzica pe scena. „Am o cariera mult prea frumoasa, am un bussines. Nu vreau copil, nu simt asta. Sunt matura din multe puncte  de vedere, dar nu pentru a face un copil“, a mai spus Andreea, lasând de înteles ca un bebe ar fi un cosmar în acest moment al vietii.

Se protejeaza de o sarcina în timpul saptamânii

Andreea considera ca viata artistului e diferita de cea a oamenilor normali si ca asta influenteaza atât viata de cuplu, cât si siguranta relatiei. „În cazul Andreei Antonescu sau Andrei Maruta sarcina a aparut din întâmplare. Eu ma protejez în relatia pe care o am cu Keo, e imposibil sa apara o sarcina nedorita. Viata noastra, a artistilor e diferita de a voastra, a oamenilor normali, care aveti program de la 8 pâna la 16, dupa care voi va întoarceti acasa la neveste. Atât eu, cât si Keo suntem plecati în weekend, fiecare cu concerte prin tara. Ne revedem în timpul saptamânii, dar nu stim cât timp vom avea pentru noi“, a mai spus Andreea Balan.

A cântat oamenilor cu bani din Bacau

Joi seara, artista a cântat în fata oamenilor de afaceri din Bacau, în cadrul evenimentului „Topul Firmelor 2010“, care a adunat laolalta unii din cei mai potenti oameni de afaceri din tara. Andreea Balan si dansatoarele au oferit un show sexi, dansuri arabesti, tiganesti, dar si tango sau salsa. Andreea a fost apreciata de oameni cu stare, care i-au trimis „bezele din sala“ si au luat autografe.

Primaria le-a oferit copiilor un show fierbinte si pozitii sexuale cu Andreea Balan(Galerie Foto)

Camera de Comert si Industrie a premiat cei mai buni oameni de afaceri: Topul Firmelor 2010 (Update Galerie Foto)

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com