Alesi locali care si-au facut publice numerele de telefon si adresele de email

Consiliul Local BacauDupa cum au observat mai multi colegi din presa, majoritatea alesilor din Consiliul Local Bacau dau semne de oboseala si lene, dupa atata munca in folosul comunitatii. Pe site-ul Primariei Bacau, intr-un loc mai ascuns,  au fost facute publice numerele de telefon si adresele de e-mail ale mai multor consilieri locali dar si ale unor membri din conducerea Primariei. Datele personale au fost publicate, fireste, cu acordul lor. Cateva numere de telefon (verificate) nu mai sunt valabile.

Bacauanii care doresc sa reclame ceva, sa-si spuna nemultumirile, o pot face contactandu-i:

Tabel Numere de Telefon Primaria Si Consiliul Local Bacau

2 Comentarii

 1. Pe 14 oct.2014, s-a mai derulat un termen de judecata in procesul primarului din Bacau.
  Primarul Stavarache este suspendat din functie pentru fapte de coruptie.
  In lipsa avocatului angajat cu contract,instanta ii desemneaza inculpatului un avocat din oficiu.
  Tribunalul Bacau nu a facut asa.
  Dr.Vasile Botomei apreciaza ca judecatorul din complet este partinic cu inculpatul Stavarache Romeo, prin favorizarea inculpatului in scopul tergiversarii judecatii cu celeritate a dosarului penal.
  Este vizibil ca judecatorii din Bacau protejeaza coruptia din primaria Bacau,chiar si in conditiile in care primarul este suspendat.
  Va ganditi oare dstra ca judecatorii de la Curtea de Apel Bacau au dispus judecarea inculpatului Stavarache in conditii de libertate, chiar si cand probele de coruptie erau evidente??
  Doar Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti a dispus arestarea inculpatului!
  Si daca nu ar fi fost in acelas dosar si un avocat inculpat, s-ar fi judecat dosarul doar la nivel de Tribunal si Curtea de Apel Bacau.
  Vasile Botomei apreciaza ca asa corupt cum si-a defasurat mandatul timp de 10 ani de zile, se cuvine a aprecia ca Stavarache a facut si fapte bune!

 2. Iza spune:

  Lista e publicata de vreo 2 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com