Admitere la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau 2015

Începând de luni, 6 iulie, Universitatea „Vasile Alecsandri“ Bacau îsi deschide portile pentru viitorii studenti si masteranzi. Pentru anul scolar 2015-2016, în facultati exista 724 de locuri bugetate si 1740 de locuri cu taxa. De asemenea, studiile universitate de master ofera 370 de locuri bugetate si 790 locuri cu taxa.

 

StudentiUniversitatea de stat „Vasile Alecsandri” din Bacau are 54 de ani de experienta în învatamântul superior, fiind acreditata, atât pe plan national de catre Agentia Româna de asigurare a Calitatii în Învatamântul Superior, cât si pe plan international de catre European University Association, prin Institutional Evaluation Programme. „Oferta educationala a celor 5 facultati Inginerie, Litere, Stiinte, Stiinte Economice, Stiinte ale Sportului, Miscarii si Sanatatii cumuleaza un numar de 35 de programe de studii universitare de licenta si 24 de master. Admiterea variaza ca metodologie de la o facultate la alta, dar se pastreaza concursul de dosare la toate facultatile în functie de mediile de bacalaureat si de proba de specialitate de la acest Universitate Bacaudomeniu. La Inginerie, Stiinte si Stiinte Economice vor fi concursuri de dosare, la Litere probe de competente, iar la Facultatea de Stiinte ale Sportului, Miscarii si Sanatatii probe de aptitudini. Pe lânga aceste programe, studentii Universitatii  „Vasile Alecsandri” din Bacau pot accesa cursurile Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic“, a precizat conferentiarul universitar dr. Cristina Cîrtita-Buzoianu, prorector cu etica si imaginea Universitatii „Vasile Alecsandri“ din Bacau.

 

Pentru studiile universitare de licenta oferta educationala cumuleaza un numar de 724 de locuri bugetate si 1740 de locuri cu taxa. De asemenea, studiile universitate de master ofera 370 de locuri bugetate si 790 locuri cu taxa.

Universitatea ”Vasile Alecsandri”Perioadele de înscriere pentru licenta, precum si taxele de înscriere ale celor cinci facultati pentru care pot opta sunt: Facultatea de Inginerie 13-31 iulie, taxa de înscriere este de 120 ron; Facultatea de Litere 13-25 iulie, 200 lei; Facultatea de Stiinte 13-31 iulie, 13-29 iulie, 130 lei; Facultatea de Stiinte Economice 13-25 iulie, 150 lei; Facultatea de Stiinte ale Sportului, Miscarii si Sanatatii 6-20 iulie, 6-18 iulie si 6-28 iulie, 200 lei (Educatie fizica si sport, Kinetoterapie), 150 lei (Terapie ocupationala).

Perioadele de înscriere si taxele de admitere pentru master sunt: Facultatea de Inginerie 13-31 iulie, 120 lei; Facultatea de Litere 13-23 iulie, 200  lei; Facultatea de Stiinte 13-30 iulie, 130 lei; Facultatea de Stiinte Economice 13-24 iulie, 130 lei; Facultatea de Stiinte ale Sportului, Miscarii si Sanatatii 20-25 iulie, 200 lei. Cei care doresc informatii suplimentare, le pot obtine la sediul universitatii sau pe site-ul institutiei.

 

Un comentariu

  1. Boston Blues spune:

    Universitatea nu este recunoscuta in SUA, Canada, Australia, UK, Irlanda, Franta, Italia, Olanda, Slovenia, India, Noua Zeelanda si alte 188 de tari. Vestea buna e ca nicio universitate romaneasca nu e recunoscuta in SUA si Canada, exceptie fiind una singura, de fapt o facultate. Nu mai bateti campii, ca sunteti jenanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com