A inceput sezonul distractiilor si ofertelor la cea mai mare piscina din judetul Bacau. Piscina Motel Travel Europa

La doar cativa kilometri de Bacau, in drumul spre Roman, pe E 85, a fost dezvoltat un parc de distractii pe timp de vara. Compexul  de la Motel Travel Europa este centrat în jurul celei mai mari piscine din judetul Bacau, care

Complex Piscina Bacau (2)depaseste 600 de metri patrati. Pe o suprafata de peste 5000 de metri Piscina Motel Travel Europa (4)patrati sunt amanejate terase, baldachine, baruri, teren de fotbal, volei s.a.. In timpul zilei, Piscina Motel Travel Europa este un loc potrivit de distractii pentru familisti, care au unde-si lasa copii la joaca si care se pot racori in apa curata, verificata microbiologic si sanitar. Este ideala si pentru cei care la plaja isi doresc spatiu si liniste. Noaptea, in weekend, o parte din Complexul cu Piscina Motel Travel Europa se transforma in club. Distractia dureaza pana dimineata la Club Dragon.

Complex Piscina Bacau (4)„Parcul de distractii al Piscinei de la Motel Travel Europa, aflat la 8 kilometri de municipiul Bacau, vine cu o oferta completa în acest an. Pe o suprafata de 5000 de metri patrati sunt amplasate terenuri de fotbal si volei, 9 baldachine de câte sase metri patrati, peste 200 de sezlonguri, trei terase cu bautura rece si racoritoare, bai si vestiare moderne. Toate se afla în jurul unei piscine de peste 600 de metri patrati.

Dupa ora 22, Complexul de la Piscina Motel Travel Europa devine Club „Dragon“, unde iubitorii muzicii bune si a dansului în aer liber vor gasi cea mai buna modalitate de a-si petrece timpul, iar dupa 5 dimineata, începe After Hour. Motelul cu variate meniuri traditionale, cu produse eco, se afla la doar 100 de metri distanta si ofera 22 de camere, la un pret fara concurenta, cu mic dejun inclus“, a precizat Iulian Olteanu, administratorul Motel Travel Europa si al complexului care include piscina.

Contact: +40)734 766 131
(+40)748 820 721
(+40)746 703 889
Receptie: (+40)746 703 889
E-mail: moteltraveleuropa@yahoo.com
office@moteltraveleuropa.ro

Piscina cu apa de izvor la Motel Travel Europa (GALERIE FOTO)

Care sunt ofertele de Revelion la restaurantele din Bacau! Motel Travel Europa, petrecere si cazare la cel mai mic pret!

Dragoste gratis, de 8 martie, la Motel Travel Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com