„Autoapararea – Educatie si Spirit”-Scoala Agentilor de la Targu Ocna va colabora cu Universitatea George Bacovia-Galerie Foto

In zilele de 25 si 26 mai 2011, la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna a avut loc Prima editie a Seminarului Tehnic National: „Autoapararea – Educatie si Spirit”, organizat în parteneriat cu Federatia Romana de Taekwondo WTF.

Prima zi a seminarului s-a desfasurat la sala de sport a Colegiului National „Costache Negri” din Targu Ocna. A fost realizat un program demonstrativ, sustinut de elevi, împreuna cu reprezentantii grupelor specializate de interventie din unitatile penitenciare, sub conducerea lui Florinel Silochi, antrenor de autoaparare în cadrul Scolii Nationale a Agentilor de Penitenciare si coordonator al sectiunii Hoshinsul din cadrul Federatiei Romane de Taekwondo WTF.

„Seminarul Tehnic a fost încheiat printr-o exercitiu de spargere a unui material foarte dur, incendiat. Momentul a necesitat pregatire specifica din punct de vedere energetic, mental si fizic, caracteristice tehnicilor specifice de taekwondo.

 

Un eveniment cu semnificatie aparte pentru Scoala Nationala a fost semnarea, în cadrul Festivitatii de de închidere, a Acordul de colaborare cu Universitatea „George Bacovia”, avand ca obiective principale perfectionarea activitatii didactice de formare profesionala a studentilor, elevilor si profesorilor din cele doua institutii, sustinerea dezvoltarea activitatii de cercetare – inovare, realizarea în comun a unor studii si cercetari-proiecte curriculare si extracurriculare care sa vizeze domenii de interes pentru cele doua institutii, institutia noastra fiind, în prezent, singura institutie din mediul preuniversitar acceptata ca si colaborator al Universitatii”, a declarat Silvia Vatavu, din cadrul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com