Votati Delia Duca pentru calificarea Romaniei la Miss Universe® 2012!

Votul romanilor de pretutindeni va ajuta  Romania sa se califice in Top 16 la Miss Universe® 2012! Votati aici : http://www.missuniverse.com/members/profile/652710/year:2012

S-a dat START VOT pentru Miss Universe 2012! Concurenta care primeste cel mai mare numar de voturi se califica automat in TOP 16!  Puteti vota de maximum 10 ori in 24 de ore, de pe aceeasi adresa de e-mail, pana pe data de 19 decembrie 2012, ora 1.00 (AM), ora Romaniei! Puteti vota numai de pe IP-uri localizate in cele 89 de tari participante la Miss Universe 2012!

La finalul perioadei de votare, fiecare concurenta va primi punctajul dupa cum urmeaza: se va realiza media aritmetica dintre numarul de voturi primite dintr-o tara si numarul de IP-uri de pe care s-a votat din tara respectiva, se va realiza acest calcul pentru fiecare tara participanta la Miss Universe 2012, astfel, concurenta va obtine un punctaj din partea fiecarei tari participante. Se va realiza media aritmetica dintre punctajele obtinute de la fiecare tara participanta si numarul de tari participante (89). Acesta va fi punctajul care o va pozitiona in clasamentul pentru obtinerea unui loc in TOP 16! Puteti vota Romania accesand urmatorul link: http://www.missuniverse.com/members/profile/652710/year:2012

Atentie! Este important ca Romania sa primeasca voturi de pe IP-uri localizate in toate tarile care participa la Miss Universe 2012. Daca vor exista tari din care nu se voteaza, punctajul obtinut de la acea tara va fi 0!

Asadar, votati Romania daca va aflati in: Albania, Angola, Argentina, Aruba, Australia, Bahamas, Belgia, Bolivia, Botswana, Brazilia, British Virgin Islands, Bulgaria, Canada, Cyman Islands, Chile, China, Columbia, Costa Rica, Croatia, Curacao, Cehia, Cipru, Danemarca, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Estonia, Etiopia, Finlanda, Franta, Gabon, Georgia, Germania, Ghana, Marea Britanie, Grecia, Guam, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Jamaica, Japonia, Coreea de Sud, Kosovo, Liban, Lituania, Malaezia, Mauritius, Mexic, Muntenegru, Namibia, Olanda, Noua Zeelanda, Nicaragua, Nigeria, Norvegia, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, Polonia, Puerto Rico, Romania, Rusia, Serbia, Singapore, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, St. Lucia, Suedia, Elvetia, Tanzania, Tailanda, Trinidad si Tobago, Turcia, Ucraina, Uruguay, SUA, Venezuela, Vietnam.

Reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2012, Delia Duca, are 26 de ani, a obtinut diploma de licenta in informatica, la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Matematica – Informatica si diploma de master in algoritmi si produse software, in cadrul aceleiasi universitati, ambele cu nota maxima. In 2006 a obtinut titlul de campioana nationala la sah, categoria dezlegari de probleme. In viitor, Delia Duca isi doreste sa devina project manager intr-o companie de dezvoltare software si apoi sa-si deschida propria afacere in acest domeniu.

Tot ce a realizat Delia pana la aceasta varsta, in profesie si in competitiile de sah, are la baza multa munca, multa ambitie, mult optimism si perseverenta. Are convingerea ca lucrurile facute temeinic sunt cele pe care se poate construi viitorul. Miss Universe Romania, Delia Duca, va pleca pe 2 decembrie in Las Vegas, Statele Unite ale Americii, unde va petrece 2 saptamani si jumatate in cantonamentul celei de-a 61-a editii a Miss Universe. Pe 19 decembrie va concura pentru cel mai important titlu al frumusetii, alaturi de alte 88 de finaliste din intreaga lume, in cadrul unui spectacol transmis de NBC in 200 de tari.

 

Duminica, 2 decembrie, ora 6.30 (AM), Delia Duca va pleca de pe aeroportul „Henri Coanda” la cea mai importanta competitie din lume, dedicata femeilor!

Un comentariu

  1. Adi B. spune:

    arata bine de tot tipa ?tiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com