Veranda Mall pune la dispozitie spatii pentru un call center al DSP

Centrul comercial din sectorul 2 al Capitalei vine în sprijinul autoritatilor pentru combaterea raspândirii infectiilor cu virusul SARS-COV-2. Noul punct de lucru al Directiei de Sanatate Publica Bucuresti va deveni functional începând cu data de 12 aprilie.

Veranda Mall va pune la dispozitia DSP Bucuresti, pentru o durata de trei luni, un spatiu de aproximativ 500 m2 în care îsi vor desfasura activitatea pâna la 120 de persoane, în intervalul orar 8.00 – 22:00.

Spatiul va fi folosit pentru amenajarea unui call center pentru voluntarii DSP, dar si pentru realizarea anchetelor epidemiologice si emiterea deciziilor de instituire a masurii de carantinare.

Scopul Veranda Mall a fost si va fi întotdeauna de a sprijini cât mai mult comunitatea din care face parte. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim sa fim alaturi de personalul din linia întâi, prin oferirea unui spatiu de lucru cât mai bun pentru personalul DSP. Solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult în aceasta perioada”, a declarat Maria Craciun, Center Manager Veranda Mall.

Centrul comercial a fost implicat în mai multe actiuni umanitare pentru sprijinul comunitatii înca de la startul pandemiei. În martie anul trecut, Veranda Mall a colaborat cu Geeks for Democracy, iar rezultatul a fost initiativa Cumparaturi la Usa Ta. Astfel, persoanele în vârsta sau nedeplasabile au beneficiat de pachete alimentare de stricta necesitate pentru a putea ramâne acasa, în siguranta.

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com