Valentin Nedeff, reales rector al Universitatii „Vasile Alecsandri“

Alegerile, care s-au desfasurat astazi, de la ora 13.30, la universitatea bacauana, l-au reconfirmat în functia de rector pe profesorul universitar dr. Valentin Nedeff, cu 138 de voturi. Contracandidatul sau, profesorul universitar dr. Vasile Puiu, a avut 84 de voturi.

Universitatea „Vasile Alecsandri“din Bacau îl va avea rector, pentru urmatorii patru ani, tot pe Valentin Nedeff. Din totalul de 260 de persoane cu drept de vot, cadre didactice si studenti, au participat la alegeri 232 de persoane. 138 au votat pentru profesorul Valentin Nedeff, care a condus universitatea bacauana si în ultimii ani. Din totalul buletinelor de vot,10 au fost anulate.

Comisia de alegeri a fost formata din profesorul universitar Radu Ababei si lectorul Aristita Rotila. „Pentru mine este o reconfirmare a simpatiei de care ma bucur. Acesta este cel de-al doilea si ultimul mandat de rector pe care, legal, pot sa-l am“,a  spus profesorul universitar dr. inginer Valentin Nedeff.

În curând, rectorul va desemna patru pro-rectori, de la fiecare facultate din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri“(cu exceptia Facultatii de Inginerie, care a dat rectorul). În viitorul apropiat urmeaza si concursul pentru viitorii decani ai facultatilor bacauane.

 

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com