Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacau pune la dispozitie 100 de locuri de cazare pentru refugiatii din Ucraina

Mobilizare totala in Bacau, unde, prin dispozitia prefectului Lucian Bogdanel, presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, a fost infiintat un centru pentru donatiile destinate refugiatilor din Ucraina dar si un numar unic la care cei care primesc in gazda cetateni ucraineni sa notifice autoritatile, pentru o mai buna gestionare a nevoilor acestora. Universitatea de stat din Bacau a anuntat ca pune la dispozitia autoritatilor locuri de cazare in caminele studentesti. In acelasi timp, in aceasta perioada, procesul educational se desfasoara normal.

”Multumesc Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau care a hotarât, în aceasta dimineata, sa puna la dispozitia autoritatilor 100 de locuri de cazare, la parterul caminelor 3 & 4, pentru preluarea refugiatilor din Ucraina.

Efortul institutiei academice bacauane este cu atât mai notabil, cu cât activitatea educationala se desfasoara normal, conform programului universitatii. Am transmis deja CJCCI oferta Universitatii, o institutie care a fost întotdeauna partenerul nostru la vremuri de cumpana (si nu numai!).”, a precizat prefectul Lucian Bogdanel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com