Tot ceea ce trebuie sa stii despre serviciile de scontare de la Omnicredit

Atunci cand nu mai reusesti sa jonglezi cu termenele limita si momentele in care incasezi banii in schimbul produselor oferite, Omnicredit te poate scoate din impas. Afla toate detaliile de aici si te vei convinge ca scontarea este cea mai buna solutie pentru tine disponibila la momentul actual!

 

 

Ce este scontarea?

Acest produs financiar a luat nastere din constientizarea nevoii intreprinderilor mici de a accesa banii aferenti biletelor de ordine si cec-urilor tranzactionate inainte de expirarea perioadei de scadenta de care beneficiaza clientii. Asadar, firmele de transport, micii producatori, anumiti retaileri si nu numai, care functioneaza in baza acestor instrumente, pot apela la scontare atunci cand nu mai reusesc sa gestioneze eficient perioada dintre momentul prestarii serviciului si cel in care incaseaza banii aferenti acestuia.

Asadar, Omnicredit intervine ca un mediator in relatia dintre intreprindere si clienti. Sumele lunare aferente instrumentului financiar utilizat sunt oferite intreprinderii prin intermediul acestui serviciu, inainte de data scadenta. Clientul va fi notificat cu privire la acesta aspect si informat in legatura cu faptul ca plata va trebui realizata direct in contul Omnicredit. In acest fel se asigura in flux continuu de resurse, pe care ambele parti sa le poata folosi nelimitat in scopurile in care doresc, respectand in continuare clauzele contractului care le leaga.

De ce poate fi benefica pentru afacerea ta?

In primul rand, prin aceasta metoda ai acces oricand la bani lichizi. Asadar, nu te vei mai confrunta cu situatia in care nu poti achita salarii sau furnizori la termen. Vei elimina totodata si problemele care deriva din aceste intarzieri. Astfel, angajatii vor da randament mai mare, furnizorii iti vor oferi preturi mai avantajoase, atat timp cat reusesti sa faci platile aferente la timp.

Pe de cealalta parte, pentru ca nu vei mai fi pus in pozitii atat de inconfortabile, nu te vei mai simti nevoit sa creezi tensiune in raport cu clientii care nu grabesc platile. Deci colaborarile vor fi mult mai relaxate si concentrate catre a crea cat mai multe avantaje de ambele parti.

Omnicredit – creat de oameni pentru oameni detinatori de intreprinderi mici sau la inceput de drum

Aplici exclusiv online

Pentru a grabi pe cat posibil toate demersurile si a putea respecta deviza principala conform careia oferim solutii urgente, procesul de aplicare, cat si tranzactiile ulterioare se desfasoara online. Asadar, nu va trebui sa faci nicio deplasare la institutie si nici nu vor fi necesare dosare de documente pentru a putea apela la un astfel de serviciu. Cu doar cateva click-uri si 10 minute investite in acest sens, iti garantezi in proportie foarte mare, accesul la finantarea Omnicredit. Iti creezi un cont unic de utilizator, in caz ca nu ai deja unul si completezi formularul aferent, la care adaugi minimul de documente solicitate. Apesi butonul de trimitere cerere si astepti rezultatul analizei. Dupa ce l-ai primit, banii vor fi virati in cateva ore. Costul total pe care va trebui sa il achiti in schimbul tuturor beneficiilor obtinute este de doar 3% din suma totala tranzactionata lunar.

Beneficiezi de consultanta si expertiza financiara

Inainte de a lua o decizie atat de importanta, trebuie sa te asiguri ca esti la curent cu tot ceea ce presupune aceasta. Tocmai pentru ca fiecare client sa fie informat si sa actioneze constient, anterior semnarii contractului i se pune la dispozitie un serviciu prin intermediul caruia sa fie ghidat catre alegerea cea mai potrivita in raport cu situatia curenta. Va primi raspuns la orice intrebare, vor fi detaliate procedurile si va obtine ajutor practic pentru indeplinirea anumitor etape din proces, atat inaintea cat si in timpul colaborarii.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com