Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor isi deschide sediu la Onesti, care vine in sprijinul a peste 70 de mii de beneficiari din zona

În incinta Primariei Onesti va fi înfiintat un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor, care va deservi aproximativ 70.000 de beneficiari, soferi si proprietari de autoturisme, din municipiu si comunele limitrofe.

Programul cu publicul va fi în zilele de marti si joi.

”În prima saptamâna din aprilie (05.04.2022), vom operationaliza în incinta Primariei Onesti un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor. Am lucrat, în ultima luna, alaturi de cms. sef Ovidiu Alin Genes, seful Serviciului, pentru a materializa aceasta initiativa de care vor beneficia, lunar, mii de onesteni care nu vor mai fi obligati sa parcurga 100 de km (dus-întors) pâna la Bacau pentru a-si primi/schimba numerele de înmatriculare de la masini sau preschimba permisele de conducere auto”, a precizat Lucian Bogdanel, prefectul judetului Bacau.

Vineri, 18 martie a fost emis Ordinul de prefect nr. 73, prin care se dispune crearea acestui sediu. Potrivit evaluarilor facute de conducerea SPCRPCÎV Bacau, în prima luna de functionare vor fi deserviti cel putin o mie de solicitanti.

”Subliniez ca, în conformitate cu estimarea cms. sef Genes, serviciul de preschimbare permise va functiona la sediul secundar în aproximativ 2 luni (începând cu iunie), motivat de dotarea acestui punct de lucru cu echipamentele tehnice specifice acestui tip de activitate. Multumesc primarului Laurentiu Neghina  pentru disponibilitatea si suportul aratate de la bun început, concretizate în pune”, a mai declarat prefectul bacauan.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com