Se inaugureaza baza sportiva Dribbling din Onesti

În data de 4 ianuarie, de la ora 11.00, la Onesti se va inaugura o noua baza sportiva de minifotbal care va avea în dotare cel mai modern teren de minifotbal acoperit din judetul Bacau. La eveniment vor lua parte fotbalisti cunoscuti.

 Baza este situata în Parcul Sportiv Municipal, iar terenul este amenajat cu gazon artificial de ultima generatie aprobat de FIFA si UEFA si dotat cu o instalatie de nocturna moderna. Terenul de joc este singurul din judetul Bacau care este acoperit cu o structura tensiostatica care va permite utilizarea terenului atât iarna, cât si vara în conditii optime pentru amatorii de minifotbal.

Investitia a fost realizata cu sprijinul si implicarea Federatiei de Minifotbal din România, Asociatiei Judetene de Minifotbal Bacau si a Primariei Municipiului Onesti. ”Pe aceasta baza sportiva putem organiza chiar la Onesti un turneu national de minifotbal. Prin minifotbal speram sa aducem aceeasi glorie judetului nostru, asa cum fotbalul o facea în urma cu mai multi ani, fie la Bacau, fie la Onesti”, a spus Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal Bacau.

Campionat de minifotbal

În curând la baza sportiva Dribbling din Onesti va debuta si primul campionat de minifotbal organizat sub egida Federatiei de Minifotbal din România. Campionatul se va desfasura în perioada februarie-iunie, în sistem fiecare cu fiecare, iar la final cele mai bune doua echipe vor avea posibilitatea de a reprezenta Onestiul la fazele nationale din vara anului 2012. Mai mult decât atât, cei mai buni jucatori vor putea fi selectionati în echipa nationala de minifotbal, dubla campioana europeana. „Prin demararea acestui campionat echipe din Onesti, Târgu Ocna sau Comanesti care în editiile precedente s-au înscris în campionatul judetean de minifotbal si faceau naveta la Bacau în fiecare weekend, acum au posibilitatea de a lua parte la propriul lor campionat în Onesti“, a mai spus Gheorghe Burleanu.

 

Astfel Onestiul se va alatura pe harta minifotbalului alaturi de celelalte campionate din tara, cele mai apropiate fiind organizate la Bacau, Piatra Neamt, Focsani, Sfântu Gheorghe sau Brasov. Federatia de Minifotbal din România organizeaza în acest moment astfel de campionate în 35 de judete ale tarii pentru un numar de peste 30.000 de jucatori legitimati.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com