Prima intalnire a bibliotecarilor scolari din acest an

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau organizeaza vineri, 16 octombrie, începând cu ora 10.00, în Sala de conferinte a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, prima întâlnire metodica a bibliotecarilor scolari din învatamântul preuniversitar judetean.

Inspectoratul Scolar Bacau, CCD BacauPe ordinea de zi a întâlnirii sunt teme de maxim interes pentru bibliotecarii scolari: analiza activitatii cercului metodic în anul scolar trecut, stabilirea calendarului întâlnirilor metodice pentru anul scolar curent, prezentarea unor activitati desfasurate în scoli cu ocazia Lunii Internationale a Bibliotecilor Scolare, prezentarea ofertei de formare continua, propuneri de proiecte educationale si chestiuni organizatorice.

Întrunirea cercului metodic face parte din categoria activitatilor de perfectionare a personalului din bibliotecile scolare, conform legislatiei în vigoare.„Aceasta întâlnire va avea si atributele unei sesiuni de formare si se va desfasura într-o maniera atractiva, deschisa si interactiva. Credem ca, în urma participarii la aceasta, bibliotecarii si cadrele didactice care au responsabilitatea functionarii bibliotecilor scolare vor intra în posesia unor informatii utile, privitoare la politica documentara”, ne-a declarat Oana – Liliana Jianu, bibliotecar al C.C.D. Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com