Planul de aducere la guvernare a PNL

Scris de Valentin Vasilescu

Schema este una simpla, constînd în obtinerea unei majoritati PNL în Parlament prin declansarea alegerilor PNL-PDLparlamentare anticipate, la sfîsitul lui august sau începutul lui septembrie. Mecansimul, fiind si de aceasta data în mâna aceleiasi entitati oculte care a actionat în turul doi al alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014. Cu precadere în mediul virtual, reusind prin procedee de Psyops sa propage indignarea în rîndul celor care nu s-au prezentat la vot în turul întîi, rasturnînd astfel rezultatul votului, în favoarea lui Iohannis.

Cine-l mazileste pe Victor Ponta ?

FOTO: http://www.bzi.ro/

FOTO: http://www.bzi.ro/

Numai ca pîna la declansarea alegerilor anticipate trebuie facut ceva pentru a avea garantia, ca motiunea PNL depusa zilele trecute în Parlament va întruni mai mult de 50 % din voturi.Întrucît nimeni nu crede ca Ponta îti va da demisia, iar PNL-ul nu are decît 40 % din fotoliile de parlamentar. Românii au doua mari defecte : uita foarte repede si le cam lipseste discernamîntul. Prin urmare, neavînd convingeri politice de nicio culoare, voteaza cu turma formatiunea politica pe care manipulatorii canalelor TV le-o indica ca fiind pe val, desi în urma cu patru ani, a urît-o din tot sufletul.

Motiunea de cenzura depusa în aprilie 2012 a condus la caderea guvernului MRU. Evenimentul a avut loc la mai putin de doua luni înaintea alegerilor

Marin Anton FOTO: opiniagiurgiu.ro

Marin Anton
FOTO: opiniagiurgiu.ro

locale si de sase luni înaintea alegerilor parlamentare. Fapt ce a permis ca parlamentarii PD-L si UNPR care s-au ”metamorfozat” votînd motiunea, sa se regaseasca pe locuri eligibile pe listele USL ca presedinti de consilii judetene si ca primari de mari orase. Ulterior, restul parlamentarii PD-L si UNPR au intrat din nou în Parlament pe listele USL.

Acum suntem în exact aceasi ecuatie ca si în 2012. Daca motiunea trece, o parte din dezertorii de la PSD, PLR, PC, UNPR vor avea locuri eligibile pe listele PNL de la alegerile anticipate.

FOTO:http://www.adelin-petrisor.ro/

FOTO:http://www.adelin-petrisor.ro/

Restul vor fi recompensati la alegerile locale din 2016 cu posturi de presedinti de Consilii Judetene sau de primari de municipii.

Garantia ca binomul SRI-DNA nu se va atinge de parlamentarii care contribuie la bascularea puterii prin motiunea de cenzura, oricît ar fi ei de corupti, nu functioneaza în toate cazurile. Acesta fiind riscul inerent rezultat din colaborarea majoritatii parlamentarilor, cu entitatea oculta care decide cine conduce România. De exemplu deputatul Sorin Frunzaverde, prim-vicepresedinte al PDL care dupa ce a votat motiunea din 2012, a ajuns penelist si presedinte al CJ Caras-Severin. Au urmat de descinderi ale mascatilor acasa si la birou, într-un dosar de coruptie deschis de DNA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com