Mos Craciun a venit cu un elicopter IAR 330 SOCAT

Peste 100 de copii însotiti de parinti, care sunt militari în cadrul Bazei 95 Aeriana din Bacau s-au bucurat astazi de venirea lui Mos Craciun. Micutii au avut ocazia sa vorbeasca cu Mosul, sa vada datini si obiceiuri interpretate profesionist de un ansamblu popular din Bacau, iar la final, fiecare si-a primit cadoul meritat.

locotenent Bogdan TodirascuMos Craciun pentru copiii militarilor (2)În aceasta dimineata, de la ora 10,  Mos Craciun a ajuns la Baza 95 Aeriana cu cadouri pentru copiii din Garnizoana Bacau. „Mos Craciun nu a venit cu o sanie trasa de reni, ci a coborât dintr-un elicopter IAR 330 SOCAT, în aplauzele celor peste 100 de copii care  l-au urmat apoi  în Clubul Unitatii unde au primit cadourile mult asteptate. Dupa plecarea lui Mos Craciun a urmat un spectacol cultural-artistic cu ocazia sarbatorilor de iarna în care si-au dat concursul Ansamblul “Plaiuri Bacauane”, grupul folk “Senin” si Muzica militara a Garnizoanei Bacau “, a precizat locotenentul Bogdan Todirascu, purtatorul de cuvânt al Bazei 95 Aeriana din Bacau.

Copiii militarilor bacauani au avut sansa si în anii trecuti sa se bucure de evenimente speciale de Sarbatori. Peste un an, Mosul va veni cu un supersonic. „Un an vine cu elicopterul, un an cu avionul“, ne-a precizat comandorul Valerica Vrajescu,   comandantul Bazei Aeriene din Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com