Mircea Sandulescu: „Pornim cu proiectele de la nevoile bacauanilor, pentru ca ei sa plateasca pretul corect!“

Arhitectul Mircea Sandulescu, presedintele Organizatiei judetene a Partidului Verde Bacau, vrea sa schimbe la fata imaginea Bacaului. Este un om al proiectelor, ingenios, care isi doreste ca bacauanii sa plateasca pretul corect. Fie ca vorbim  de taxe, de proiectele mari ale administratiei sau de pretul alimentelor de baza. Proiectele propuse de echipa de specialisti ai Partidului Verde se axeaza pe nevoile curente ale bacauanilor si au ca scop crearea unei comunitati frumoase si sanatoase dupa conceptul grec kalokagathon.

 Mircea Merticariu: Cine este Mircea Sandulescu?

Mircea Sandulescu:„Este candidatul la Primaria Bacau al Partidului Verde, care indeplineste conditiile pentru a face o administratie profesionista. Sunt tanar, am 32 de ani, sunt arhitect de meserie, la fel ca si sotia mea, am o situatie materiala buna, sunt casatorit si am un copil. Avem o firma de arhitectura si lucrari in mai multe locuri din tara”.

 Mircea Merticariu: De ce sa-l voteze bacauanii pe Mircea Sandulescu? Ce aduci in plus fata de altii?

Mircea Sandulescu: „Am putin curaj, nu tupeu, care ma face sa ma implic in politica. Nu orice fel de politica. Am ales un partid curat, care nu are o vizibilitate mare la nivel national. In Bacau avem o echipa frumoasa, formata din juristi, avocati, ingineri, arhitecti si economisti. Oameni care nu sunt patati, care au o meserie si vor sa se implice cinstit in administrarea orasului.

Nu ascund faptul ca si la noi au intrat oameni care nu au reusit sa creasca in partidele mari, gen PSD sau PDL. Aici ei vad ca participa la decizii, ca pot propune proiecte. Noi venim cu solutii inteligente, mai putin costisitoare decat cele propuse de actuala administratie”.

MM: Care sunt oamenii pe care te bazezi in partid?

Mircea Sandulescu:„Avem o echipa formata din specialisti. Fiecare a avut o contributie la formarea acestei organizatii a Partidului Verde, la proiecte. Pot sa-i si nominalizez…Bogdan Manciu a fost in PSD vicepresedinte la municipiu. Om cu o anume greutate, dar s-a indreptat spre noi deoarece crede ca avem un viitor. Il avem si pe Catalin Got, expert in fonduri europene, a obtinut multe finantari europene in toata tara. Din echipa fac parte Simona Tudorache, inginer in constructii, care are multe proiecte de promovat sau Roxana Adomnitei, care activeaza pe marketing. Exemplele sunt nenumarate”.

 MM: Care sunt principalele proiecte pe care le veti realiza in Bacau?

Mircea Sandulescu: „Am pornit de la nevoile oamenilor. Si venim cu solutii. Noi nu intram in cursa electorala sa-i criticam pe altii, noi venim cu solutii concrete, pentru diverse probleme. Partidul Verde da gratuit case tip, de o camera, doua camere sau trei camere. Noi incercam sa facem o anume ordine in zona constructiilor. Va exista un catalog la Primaria Bacau unde cei doritori sa poate lua proiecte (omologate) gratuite de case pentru care obtinerea autorizatiilor sa fie facuta pe loc. Noi avem o solutie pentru atragerea investitorilor. Pentru cei care investesc in productie in Bacau noi venim cu taxe 0. Banii ii recuperam la bugetul local din alte surse, din dinamica economica. O alta solutie pe care o propunem este eliminarea taxelor din piete pentru producatorii agricoli. Asta se va vedea in costul produselor agricole si sigur va aduce o economie in bugetul fiecarui bacauan. Noi avem si proiecte pentru construirea de micropiete in cartierele Bacaului, prin care sa aducem produsele naturiste aproape de casa fiecaruia. Totodata, au fost proiectate baze sportive, care presupun costuri reduse (70 de mii de euro), ca alternativa pentru Sala Polivalenta, care ne costa 25 de milioane de la bugetul local. Este foarte important ca locuitorii Bacaului sa aiba unde face miscare gratuit, iar baza de sport si agrement sa fie amenajata aproape de casa. Tot printre proiectele noastre se afla si amplasarea stalpilor fotovoltaici, ca solutie la iluminatul public stradal, care vor aduce o economie la bugetul local de 1,3 milioane de euro”.

2 Comentarii

  1. iris spune:

    Mircea chiar e un om de onoare. Ii urez succes.

  2. Apreciez profilul d-stra de candidat. Daca as fi primar as vrea sa fiti viceprimar.
    Bacaul are nevoie de un doctor in drept administrativ si de un arhitect cum sunteti d-stra.
    Va urez succes stimate Domn!
    Dr.Vasile Botomei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com