VIDEO Minciuna perfecta a liberalilor in anul cu alegeri locale si parlamentare: campania ”O padure cat o tara”

O investigatie recorder.ro, semnata de jurnalistii Alex Nedea David Muntean, scoate la iveala impostura, minciuna si incompetenta Guvernului PNL din 2020, girata de presedintele Klaus Werner Iohannis.

In cadrul campaniei ”O padure cat o tara”, Ministerul Mediului si-a asumat plantarea a 53 de milioane de puieti in 2020. In campaniile electorale din toamna anului trecut, campania a fost declarata o reusita istorica, declarativ si pe site-ul dedicat proiectului afirmandu-se ca s-au plantat 50 de milioane de puieti.
Jurnalistii de la recorder.ro au mers pe teren unde au constatat ca mai bine de jumatate din suprafetele de teren unde figureaza plantarile nu au niciun puiet. Mai mult, potrivit datelor primite de la Romsilva si de la statistica -INS, 2020 este anul in care s-au plantat cei mai putini arbori din ultimul deceniu.
Miunciuna Guvernului, girata de presedintele Iohannis, si-a atins tinta iar liberalii sunt si acum la putere.
Intre timp, fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, urmarit penal de DNA pentru luare de mita (sub forma de tabla) a ajuns presedintele Consiliului Judetean Iasi iar bacauanul Mircea Fechet, fost ministru interimar al Mediului, a ajuns in Parlamentul Romaniei.

 

Deputatul bacauan Claudiu Ilisanu a reactionat fata de investigatia Recorder.ro, care prezinta modul revoltator prin care liberalii, din incompetenta, au realizat cea mai slaba campanie de impadurire din ultimii 10 ani, in ciuda exercitiului de imagine si PR facut profesionist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com