La alegerile locale, Palar vâneaza a doua pensie speciala, dupa cea de la Parlament

Dupa 4 mandate de deputat, adica 16 ani de stat in Camera Deputatilor, fara nicio initiativa pentru judetul Bacau, deputatul Ionel Palar are asigurata o pensie speciala de parlamentar, la limita maxima, de peste 10 mii de lei lunar (de aici). Candidatura la presedentia Consiliului Judetean Bacau il face eligibil pentru o noua pensie speciala, de ales local, care se va cumula cu cea de parlamentar (de aici).
Indiferent de votul de la alegerile locale din septembrie 2020, Ionel Palar se poate retrage cu viitorul asigurat, chiar daca cele aproape 6000 de zile cât a fost parlamentar n-au adus nimic pentru bacauani.
Ionel Palar provine din comuna Secuieni si a devenit protejatul fostului primar Romeo Stavarache, inca din perioada cand erau colegi in Partidul Umanist Român (PUR) al lui Dan Voiculescu. Dupa ce protectorul sau politic a fost condamnat pentru fapte de coruptie, deputatul a preluat sefia PNL Bacau.
A fost criticat ca in 4 mandate de ales in Camera Deputatilor nu a reusit sa aiba sau sa duca la bun sfarsit vreo initiativa sau vreun proiect cu impact pentru cetatenii judetului Bacau, care prin votul politic l-au trimis in Parlamentul României.

A reusit insa sa-si dezvolte afaceri, care prin contracte cu statul, au crescut de la un an la altul.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. Tilita Danut spune:

    Daca nu ai ce vota o sa avem parlamentari cu 5 /6 mandate pe care ii pune partidul pe lista si ei fac totul pentru partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com