Înainte de a muri, Dumitru Sechelariu a cautat împacare cu Hrebenciuc, Becali si Stavarache (Foto)

Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar al Bacaului, a afirmat ca Dumitru Sechelariu ar fi vrut sa se împace cu cei cu care s-a aflat în razboi. Inainte de a muri i-a sunat pe Viorel Hrebenciuc, Romeo Stavarache dar si pe Gigi Becali. „Doar cu Viorel Hrebenciuc a vorbit la telefon, cat a fost la Viena. Fratele meu, Dumitru Sechelariu, a vrut sa se împace si cu Gigi Becali dar si cu primarul Romeo Stavarache, dar nu i-au raspuns la telefon“, a spus Sergiu Sechelariu, aflat la capataiul fratelui sau, depus la EMD-Academia de Tenis.

Dumitru Sechelariu-EMD (42) Doru Sechelariu, pilotul de formula 3 BMV, afirma ca nu a reusit sa mai ajunga la Viena, dar cât timp fostul primar a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitala au reusit sa comunice. „A spus ca vrea sa ajung mult mai sus, pilot de Formula 1. Mi-am cerut si eu scuze pentru ceea ce am gresit, dar si el. Nici eu si nici surorile mele, nu am mai ajuns, din pacate, la Viena“, a spus Doru Sechelariu (20 de ani), copilul cel mai mare al lui Dumitru Sechelariu.

Se cer autorizatii pentru Dumitru Sechelariu. Cortegiul funerar ar putea trece prin centrul orasului, cu onoruri militare

Familia Sechelariu va face în cursul acestei zile demersuri pentru ca trupul neînsufletit al fostului primar sa treaca prin centrul orasului, în drumul spre Cimitirul Central. Cu toate acestea, alaiul nu va face opriri, pentru a nu paraliza traficul în întreg orasul. „Înca nu stim pe unde vom avea voie sa trecem. Vom face solicitare la primarie“, a spus Sergiu Sechelariu. În acelasi timp, tot astazi se vor face demersuri pe lânga Garnizoana Bacau, pentru ca defunctul sa fie înmormântat cu onoruri militare, cu garda de onoare si focuri de arma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com