Grup de lucru pentru implementarea celei mai mari investitii realizata vreodata in reteaua de apa si canal a judetului Bacau

Lucian Bogdanel, prefectul judetului Bacau, a semnat Ordinul de constituire a grupului de lucru care va sprijini implementarea celei mai mari investitii realizate, vreodata, în judetul Bacau.

Este vorba de extinderea sistemelor de utilitati (apa/canalizare) în 41 de unitati administrativ-teritoriale, între care si municipiul Bacau. Finantarea este asigurata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM).

Grupul reuneste principalele institutii avizatoare si are drept obiectiv central înlaturarea obstacolelor birocratice care pot împiedica derularea proiectelor circumscrise aplicatiei.

Un astfel de grup de lucru a mai fost constituit,  in trecut, in cazul Centurii Ocolitoare a Bacaului, de prefectul de la acea vreme, Valentin Ivancea, actualul presedinte al Consiliului Judetean Bacau.  Grupul a contribuit la debirocratizarea etapelor premergatoare executiei lucrarii.

In cadrul acestui proiect, de apa si canal,  finantat prin POIM, se vor realiza:

Retele de distributie apa potabila (Noua): 376,7 km

Retele de distributie apa potabila (Reabilitata): 112,8 km

Aductiune noua: 114,9 km

Aductiune reabilitare: 79,8 km

Retea canalizare noua: 581,3 km

Retea canalizare reabilitare: 8,5 km

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com