Formare continua la CCD Bacau in anul scolar 2012 -2013

Astazi, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau si-a  lansat oferta de formare continua, destinata cadrelor didactice din judetul Bacau si nu numai. Aceasta contine patru programe proprii de formare, acreditate de Ministerul Educatiei, care însumeaza 378 ore si ofera participantilor 105 credite profesionale transferabile.Si Editura Casei Corpului Didactic Bacau a lansat la  începul noului an scolar trei titluri noi, iar pâna la sfârsitul anului în curs, îsi propune sa ofere celor interesati si alte lucrari de specialitate si metodice. „În acest an scolar ne vom focaliza pe desfasurarea programelor de formare continua acreditate, deoarece cererea pentru acestea este foarte mare, dar, în acelasi timp, vom fi preocupati si de promovarea unor proiecte europene, care au ca obiectiv, fireste, tot formarea cadrelor didactice si care presupun atragerea unor finantari nerambursabile importante. De aceea, oferta noastra pentru acest an scolar este mai supla, ceea ce nu înseamna ca vom neglija programele prioritare.În acest context urmarim acreditarea unui nou program de formare continua, în perioada imediat urmatoare.

În anul scolar 2011-2012, la activitatile de formare continua, oferite de noi, au participat 3.904 cadre didactice, din cele 7307 existente la nivelul judetului Bacau. Si acum asteptam  un numar sporit de solicitari, pe care speram sa le onoram la standarde înalte. De aceea vom mediatiza prin toate mijloacele oferta noastra de formare continua, alaturi de  celelalte activitati notabile ale institutiei.

Nu trebuie sa minimalizam însa activitatile care se vor desfasura la Centrul „American Corner Bacau”, care a împlinit sase ani de existenta si la Centrul Regional de Resurse pentru Educatia Civica Bacau, ambele finantate si sustinute în continuare de Ambasada S.U.A. la Bucuresti, cu care am semnat deja un nou grant.”, ne-a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau.

Oferta formare continua CCD Bacau 2012-2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com