Firma de web disign si servicii conexe, de realizare de site-uri si optimizare SEO, care s-a impus pe piata din Romania

In prezent exista peste 4,2 miliarde de utilizatori de internet in lume. In Romania, digitalizarea si utilizarea resurselor online a ajuns in orice zona. Orice antreprenor sau director al unei firme isi doreste o prezenta profesionista in mediul online. Daca aici nu stai bine, atunci nu existi. Dezvoltarea unui site web, optimizarea lui, sunt cativa pasi obligatorii pentru ca afacerea sa mearga. Sic Media a reusit sa se extinda pe piata din Romania, in 6 ani de activitate sa aiba un portofoliu impresionant, cu peste 100 de clienti mari, multumiti si cu rezultate remarcabile. Este genul de firma de web design si servicii conexe, care activeaza intr-un mediu dinamic, competitiv si optim pentru performanta.

”Fiecare site web realizat, aplicatie web, campanie de promovare realizata, sau pur si simplu orice sfat pe care il dam, totul este rezultatul experientei capatate prin miile de ore de munca. Portofoliul nostru ne dovedeste astazi ca am mizat pe alegerea corecta: fie ca este vorba de site-uri complexe precum ale unor agentii sau publicatii online, de pagini de prezentare sau magazine online, orice afacere isi gaseste la noi pachetul potrivit.”-precizeaza Sic Media.

 

Te-ai gândit ca potentialii tai clienti nu ajung la tine, pentru ca nu te gasesc online?

Este pandemie, sunt restrictii si multe companii au gasit ca solutie mutarea activitatii in mediul online, datorita facilitatilor pe care acestea le obtin prin magazinele virtuale. Cum s-ar spune, doar printr-un simplu click, clientii tai iti vor putea gasi magazinul mult mai rapid, chiar pe primele pagini ale motorului de cautare si vor putea alege toate produsele preferate.

O prima problema importanta este viteza de incarcare a paginii, a site-ului afacerii. O viteza lenta poate avea ramificatii negative atat pentru utilizatori, cat si pentru roboti, ambele afectand clasamentul si traficul care vine din cautarea organica. Traim in secolul vitezei, nu avem timp iar paginile care se incarca foarte incet provoaca un sentiment de frustrare pentru utilizatori si acestia, le vor parasi ceea ce va duce la rate mai mari de respingere si conversii mai mici.

Asta afecteaza si marketingul online. Proprietarii de întreprinderi mici stiu ca asta influenteaza afacerea lor, îns? nu ?tiu cum s? abordeze strategiile de promovare. Tocmai de aceea, este important ca activitatea de pe site sa fie optimizata SEO.

Optimizarea pentru motoarele de cautare a devenit tot mai necesara pentru toate companiile in ultimul deceniu. Cu toate acestea, multe intreprinderi mici considera ca nu exista niciun motiv bine intemeiat pentru a investi in SEO, desi aceasta este o oportunitate foarte buna pentru intreprinderile mici.

Portofoliul Sic Media este impresionant iar echipa sudata care este angajata in aceasta companie ofera urmatoarele servicii:

 

-Creare site de prezentare

-Creare magazin online

-Optimizare website

-Administrare website

­ Hosting

-Implementare GDPR

-PROMOVARE

-Campanii Google Ads

-Campanii facebook ads

-Campanii youtube

-Remarketing

-Administrare social media

-Copywriting

-Articole Presa

-SEO

-Audit SEO

-Optimizare On-Page

-Optimziare Off-Page

-Campanii SEO

-Identitate & grafica

-Creare Logo

-Grafica Web

-Grafica Print

 

Ce trebuie sa ai ca sa fii in echipa Sic Media: creativitate, versatilitate si inteligenta

Agentia de publicitate si optimizare SEO Sic Media a facut in timp o selectie riguroasa a propriilor angajati. Pe pagina de Facebook sunt prezentate conditiile pentru cei care doresc sa lucreze aici:

”Daca iti place sa lucrezi (si) de acasa, ai viteza in gandire, iti place sa scrii, cunosti mediul online si adori dezvoltarea personala, esti binevenit in echipa noastra. Cautam un coleg nou, inteligent, cu un simt dezvoltat al observatiei, inzestrat cu spirit creativ, si caruia, bineinteles, sa nu ii fie straina limba romana si engleza. Candidatul ideal trebuie sa fie versatil, avand in vedere ca business-ul nostru este in mai multe arii de activitate – trebuie sa poata transmite emotie prin cuvinte si sa inteleaga psihologia din spatele unui text de succes (fie ca este pe o pagina de destinatie sau un text-hook pe Facebook).”, se arata in anuntul de angajare, de pe 1 februarie 2019.

Cerinte pentru angajatul Sic Media:

-Cunostinte de baza de copy-editor si copywriter;

-Abilitati de organizare si multitasking;

-Atentie sporita la detalii si o buna cunoastere a limbii romane;

-Abilitati de creare content (pagini de destinatie, articole blog, texte pentru reclame Facebook)

-Abilitatea de a lucra in echipa.

-Descrierea jobului

-Creare continut – scrisori de vanzari si asistare a procesului de email marketing in companie

-Creare/editare articole pentru blog

-Creare texte pentru reclame

-Creare pagini de destinatie si lucrul in colaborare cu echipa de media pentru dezvoltarea unor campanii de marketing omogene

-Editarea imaginilor (nu obligatoriu, dar este un plus).

 

Agentia de publicitate Sic Media ofera consultanta gratuita pe diverse domenii ce tin de web design si programare in online

Specialistii agentiei au realizat o serie de articole profesioniste referitoare la cele mai importante teme care trebuie sa preocupe pe orice proprietar de site/ afacere. Cateva exemple sunt graitoare:

De ce sa alegem wordpress?

Ce reprezinta autoritatea unei pagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com