Cristi Manolache va demisiona din Partidul Conservator

Cunoscut de bacauani ca „Legionarul“, Cristi Manolache este hotarât sa candideze la Primaria Bacau, în ciuda Protocolului USL, care sustine pentru aceasta functie candidatul liberal Romeo Stavarache. În aceste conditii, este inevitabila ruptura de Partidul Conservator, fapt confirmat de Constantin Avram, presedintele Organizatiei Judetene. Manolache este in negocieri cu mai multe partide, dar sursele dau ca sigura inregimentarea lui in Partidul Poporului (Dan Diaconescu), condus in Bacau de Costica Marcu.

 

„Manolache, este o pierdere pentru partid“

Plecarea lui Cristi Manolache este vazuta de o parte din colegii din Partidul Conservator, ca pe o pierdere, inevitabila. „În cazul lui Cristi, nu e vorba de o excludere. El este membru al Partidului Conservator, care este parte in USL. Vrea sa candideze, iar eu nu pot sa-i spun sa nu faca asta, sa nu lupte pentru obiectivele fixate. Demisia lui este inevitabila. Si timpul este in defavoarea lui. Acum este asociat cu balanta, dar el nu va avea balanta la alegeri, ceea ce ar putea sa-i dauneze, cu cat intarzie mai mult“, a spus Constantin Avram, presedintele conservatorilor bacauani.

Liderul bacauan a mai apreciat ca plecarea oricarui om din partid, in aceasta perioada de reconstructie, este o pierdere. „Noi, conservatorii, suntem in reconstructie, iar la alegerile locale vor merge pe Protocolul USL. In Bacau am purtat deja cinci runde de negocieri cu liberalii. Candidaturile la Primaria Bacau si Consiliul Judetean raman batute in cuie. Vom avea candidati proprii in alte localitati, unde vom avea sustinerea celorlalti. In Bacau, nu avem ce face. Cristi a muncit, a facut organizatia, dar nu avem cum sa-l ajutam“, a mai spus Avram.

„Imi voi anunta demisia in conferinta de presa“

Cristi Manolache va candida la Primaria Bacau (poza www.cristimanolache.ro

Liderul PC de la municipiu, Cristi Manolache, a spus ca demisia va fi anuntata public la momentul oportun. „Cand am venit in partid, am facut o conferinta prin care am anuntat public intrarea in randurile conservatorilor. Asa va fi si la plecare, dar voi hotari eu momentul. Nu stiu daca voi decide sa merg la Partidul Poporului sau voi candida independent. Este prea devreme sa spun ceva. Oricum, sunt decis, ca impreuna cu bacauanii sa schimbam la fata Bacaul, sa-l deschidem catre investitii. Chiar daca, din cauza imprumuturilor actualei administratii, voi fi un primar sarac, sunt decis sa atrag investitori de afara, din Franta, unde sunt in legatura cu multi“, a spus Cristi Manolache.

Un comentariu

  1. Laurian spune:

    Era de asteptat sa se intample acest lucru….dar daca pleaca partidul OTV s-ar putea fie cam tarziu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com