Cristi Manolache, candidatul PER la Primaria Bacau (Galerie foto)

Cristi Manolache (Legionarul) a demisionat impreuna cu echipa de la Organizatia Municipala Bacau  a Partidului Conservator pentru a trece la Partidul Ecologist Roman (PER). Astazi, in sala arhiplina a Casei de Cultura si-a anuntat, oficial, candidatura la Primaria Bacau. Cristi Manolache ocupa acum functia de presedinte interimar al Organizatiei Judetene PER Bacau si de presedinte al organizatiei de la municipiu. Presedintele executiv la nivel national, Vasile Grecu (fost sef al Organizatiei Judetene PER Bacau), se va ocupa de activitatea partidului in judetele Moldovei. La intalnire au luat parte si liderii partidului la nivel national: presedintele Danut Pop sau vicepresedintele Lucian Dumitra.

Cristi Manolache a anuntat ca va face o campanie curata, prin proiecte, fara atacuri la adresa contracandidatilor. „Timp de 22 de ani Bacaul a decazut constant. Cu totii am sperat sa fie mai bine, dar politicienii au profitat de lipsa de reactie si au folosit orasul ca moneda de schimb pentru propriile interese“, a spus Cristi Manolache.

Vasile Grecu, presedintele executiv al ecologistilor bacauani, crede ca acesta este un nou inceput pentru partid. „Ma bucura intarirea echipei noastre. Cei care au venit acum din Partidul Conservator vor face echipa cu membrii ecologisti mai vechi“, a spus Grecu.

Danut Pop, presedintele PER a spus ca intrarea lui Manolache in partid, alaturi de intreaga organizatie conservatoare inseamna o lovitura pentru USL. „Sunt 700 de membri prezenti, care au plecat din USL, deoarece le-au fost inselate asteptarile“.

Un comentariu

  1. Felicitari domnuluii Cristi Manolache!
    A avut curajul sa se desprinda de o structura politica careera organizata contrar asteptarilor cetatenesti.
    Dr.Av.Vasile Botomei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com