Consiliul Judetean, investitii de peste 75 milioane de euro în sanatatea bacauana

Una din prioritatile Consiliului Judetean Bacau, condus de o administratie social democrata, a fost imbunatatirea continua a conditiilor oferite pacientilor de Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Valoarea proiectelor si a investitiilor realizate din 2017, pana in prezent, depaseste suma de 75 de milioane de euro.

Extinderea Unitatii de Primiri Urgente si realizarea unui heliport, cu bani de la Uniunea Europeana, reabilitarea Pavilionului Vechi al spitalului cu peste 25 de milioane de lei, printr-o finantare de la Compania Nationala de Investitii, construirea unei sectii noi de radioterapie si extinderea acesteia cu un al doilea accelerator de particule, reabilitarea si modernizarea cladirii Pediatriei, în care acum functioneaza trei sectii (pediatrie, chirurgie pediatrica, recuperare pediatrica), rezerva de apa a spitalului sunt doar cateva din investitiile majore ale Consiliului Judetean Bacau la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau.

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau ofera o siguranta sporita pacientilor si personalului medical, gratie sistemelor moderne anti-incendiu. Un inel de incendiu a fost realizat printr-o investitie demarata in 2014, in valoare de peste 2 milioane de euro. A fost refacut sistemul de hidranti exteriori pe toata suprafata unitatii medicale, respectiv 10 cladiri principale, întinse pe8 hectare si s-a construit rezerva de apa a spitalului, cu rezervor si sisteme de pompare a apei la înalta presiune.

Tragedia petrecut? la SJU Neam? m-a marcat profund – ?i Consiliul Jude?ean Bac?u are în administrare un spital aflat în…

Publicat? de Valentin Ivancea pe Duminic?, 15 noiembrie 2020

Consiliul Judetean Bacau a alocat sume atat pentru realizarea parcarii din fata Pavilionului Spitalului Municipal ”Sf.Maria” din Bacau dar si pentru dotarea si finalizarea etajelor 4 si 5 ale acestui pavilion nou, in care sunt tratati acum pacientii bolnavi de COVID-19.

Publicat? de Consiliul Jude?ean Bac?u pe Luni, 9 noiembrie 2020

Investitii la SJU Bacau:

-”Lucrari de reparatii capitale la Pediatrie, corp A si B”-aproximativ 32 de milioane de lei.

-”Reparatii capitale statie pompare si rezervoare apa, înlocuire echipamente tehnologice, instalatii apa, incendiu si executie rezervor nou”-9 milioane de lei.

-”Lucrari de reparatii capitale Corp C11 pentru Laboratorul de Medicina Legala”-3,3 milioane de lei.

-”Extindere si modernizare cale de acces la UPU Pediatrie”-725 de mii de lei.

-”Modernizare si extindere retea de curent vital si a generatoarelor de curent”-900 de mii de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com