Cine l-a protejat pe inculpatul Romeo Stavarache. Stenograme din rechizitoriu

Betie de putere, cu microbul banilor si al sportului, al tranzactiilor si abuzului, un om visceral, influent, fara limite…Cam asta a fost Stenograme Romeo Stavarache (1)Stenograme Romeo Stavarache (2)Romeo Stavarache, primarul arestat si suspendat al Bacaului. Din rechizitoriul procurorilor DNA si din stenograme reiese modul in care Stavarache gandea, dar si vulgaritatea si trivialitatea obisnuita din limbaj. Romeo Stavarache a fost profund corupt in cei 10 ani de administrare a Bacaului. A avut parte de protectia unor procurori si probabil si a unor politisti. Acest lucru este scapat in stenogramele din rechizitoriu. Romeo Stavarache Stavarache recunoaste ca baietii cu ochi albastri sau verzi, din Justitie sau naiba stie deConstantin Apostol unde il informeaza si il protejeaza. Dealtfel, Romeo Stavarache s-a laudat de multe ori cu relatiile speciale in zona oamenilor legii. Cine va raspunde insa pentru tardividatea cu care i s-au pus catusele lui Romeo Stavarache?

Iata ca protectia a cazut si Romeo Stavarache face acum romane de plangeri si denunturi din arestul IPJ. Vara fierbinte a administratiei bacauane abia incepe. Cel mai probabil, vor mai cadea si alte capete. Romeo Stavarache nu a furat singur, ci impreuna cu apropiatii, cu subordonatii, cu rudele si alte personaje devenite penale, prin voia Domnului si a Legii. Romeo Stavarache va face puscarie. Intrebarea este cati ani, pentru cate fapte (dosare) si cu cat i se va diminua pedeapsa pentru turnatoriile pe care le face acum impotriva fostilor subordonati si a oamenilor de afaceri.Stenograme Romeo Stavarache (1)Stenograme Romeo Stavarache (2)

3 Comentarii

 1. Autorul Dr.Botomei Vasile ia atitudine!
  Se expune ce instruire este bine venita pentru a deveni Primar.
  Un primar trebuie sa cunoasca legile,sa aiba scoala de administratie,sa aiba instruire militara tinand cont ca municipiul are si Politie Locala, sa aiba capacitate de a conduce din punct de vedere juridic inclusiv procese in instante,daca este cazul,pentru ca au apus vremurile celor care nu au stiinta in materie de drept administrativ, in materie de legi si norme de aprobare a acestora,precumsi de aparare a institutiei in raporturile cu organele de control si de cercetare penala,care privesc raporturi juridico-administrative in exercitarea de functii administrative.
  Botomei Vasile expune un model prin exemplul personal in competenta ocuparii unei functii de conducere in administratia de stat :
  Este pregatit Botomei Vasile pentru a face fata unei asemenea competitiii?.
  Descrierea candidatului:
  Studii:
  Scoala de Ofiteri de Aviatie absolvent din 1989 cu grad de locotenent;
  Facultate de drept, absolvent din 2000;
  Doctorat in drept public(administrativ),
  Atestat in grad stiintific de doctor in stinte juridice, cu specializarea in institutii de drept public(administrativ),din Republica Moldova si din Romania(UE).
  Experienta:
  Administrarea unei afeceri cand un intreg sistem administrativ si juridic este impotriva ta;
  Rezultate:
  Procese castigate prin aparare in sute de dosare intentate de administratia Stavarache,pe durata ultimelor 10 ani cat a fost primar in functie.
  S-a aparat in procese create artificial la cererile primarului Stavarache si a unora dintre avocatii din baroul advers,fiind trecut prin cercetari de aproximativ 100 de dosare penale,incepand cu presupuse fapte de fals,uz,de fals,instigare la fals intelectual,instigare la evaziune fiscala,uzurparea de calitati oficiale,exercitarea profesiei de avocat fara drept,inselaciune,folosirea denumirii de barou,UNBR,Cabinet de avocat presupus fara drept si inclusiv ultraj pentru care i s-a fabricat o acuzatie nereala ca ar fi agresat o functionara de la Politia Primariei Bacau.
  Conditiile de lucru pentru Botomei Vasile:
  Pe fondul marilor agresiuni in care au actionat concertat avocati platiti de Primarul Stavarache cu bani grei din bugetul public, procurori si judecatori cu odrasle in randul avocatilor din baroul concurent, si in conditiile unei prese locale ostile, denigratoare, a reusit sa invinga un sistem administrativ de stat prin stramuatarea proceselor din Bacau, la lte instante egale in grad din tara, si mai cu seama sa ajunga dar si sa castige cauza proprie la Curtea Europeana pentru Apararea Drepturilor Omului.unde a fost condamnat statul roman din cauza administratiei de stat care nu a respectat hotararile judecatoresti castigate de autorul Botomei Vasile.
  A reusit sa anuleze prin instante hotarari de Consiliu Local din Bacau, prin care administratia Stavarache aprobase sa se demoleze Stadionul Municipal Bacau,gratie unei doamne judecatoare de la Tribunalul Bacau, sectia de contencios administrariv si fiscal.
  A reusit sa blocheze demolarea Parcului Nord, inca din 2005,de cand a venit primar Stavarache Romeo.
  In prezent a trimis scrisori recomandate la 160 de asociatii de proprietari si la toate bisericile de la fiecare cult religios din Bacau, in materia promovarii actionunii de contestare a majorarilor de preturi la serviciile de apa si canalizare pentru municipiul Bacau, ce profita pentru toate orasele si comunele bransate la SC Compania Regionala de Apa SA Bacau.
  Toate actiunile, le-a facut din proprie initiativa, cu caracter de voluntariat.
  Mai este judecat in continuare ca a folosit legal denumirile de Baroul Bacau din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, in care este angajat in meseria de avocat din 01-04-2000,in functia Decan de Barou,cu sediul vis-a-vis de Judecatoria Bacau, desi rezultatul infiintarii acestui nou barou si al unei noi Uniuni Nationale de Barouri in Romania a fost aprobat de Ministerul Educatiei Nationale din Romania.
  Aprecieri profesionale:
  Teza de doctorat a autorului Botomei Vasile, impreuna cu cartile publicate in drept comparat, au fost aprobate pentru includere in programul de intruire profesionala pentru functionarii publici din Romania din Ministere,Guvern,Presedintia Romaniei,Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii,Ministerul de Externe,Ministerul Apararii Nationale,Ministerul de Interne,Ministerul Dezvoltarii Regionale,Ministerul Educatiei Nationale,Parchete si Instante judecatoresti de toate gradele din Romania, inclusiv la ICCJustitie,Comisia Europeana
  In urma acestor razboaie in care numai s-a aparat, a reusit sa obtina casarea unei hotarari de condamnare pentru acuzatiile mincinoase de ultraj,a reusit sa castige procesul penal in care a fost acuzat de fals,uzde fals,instigare la fals intelectual,instigare la evaziune,exercitarea profesiei de avocat presupus fara drept,folosirea creditului unei societati in scop contrar acesteia,prin decizie penala definitiva dispusa de Curtea de Apel Constanta,la inceputul anului 2014.Mai are in continure mai multe dosare penale pe rol,in prezent la Judecatoria Suceava,Curtea de Apel Iasi si poate reuseste sa mai stramute doua aflate pe rol la Judecatoria Bacau si in apel la Curtea de Apel Bacau.
  In tot acest timp cu toate dosarele penale fabricate prin comenzi, a reusit sa devina primul doctor in drept administrativ din judetul Bacau, primul dintre avocatii din Bacau care a reprezentat si castigat la CEDO.
  _____________________________________________________
  Transmit pe aceasta cale urari de bine la toti cei care cred in dreptate,adevar si dragoste de aproapele tau!
  Cu deosebita consideratie,
  Dr.Av.Botomei Vasile,Mediator/Bacau,Oituz,33,www.unbr.info,www.botomeivasile.ro.

  • MANOLE VERONICA spune:

   AVETI NORC CA TOTUSI AVETI CALITATILE SI STUDIILE NECESARE PT A TINE PIEPT RAUTATILOR CARE SE SAPA IN FATA DVS SI A UNOR BACAUANI RESPECT !!!

 2. ptrutrucea spune:

  aia cu apropiatii si rudele e tare …..nu as fi crezut..! sa pui rudele si apropiatii sa-ti faca mana rea …..> nu tine de credinta si respect fata de aproape –-> ce credeti apropiatilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com