Cele mai populare modele de Audi in Romania

Doua modele de Audi, A4 si A5, s-au plasat în top 10 ale celor mai bine vândute masini premium, noi, din Europa. De departe, cel mai apreciat model de Audi este A4, de la lansarea caruia au trecut deja 27 de ani. Audi a reusit sa vanda in anii 199-1995 peste jumatate de milion de unitati din acest model. A4 continua sa fie printre cele mai preferate modele de Audi si in momentul de fata. Potrivit unor estimari, aproximativ un sfert din vanzarile totale ale producatorului de masini sunt din acest model.

 

Verifica istoricul complet al masinii!

Si vânzarile de masini second hand ale marcii Audi se pasteaza la cote înalte, data fiind fiabilitatea acestor vehicole. Pentru evitarea unor cheltuieli suplimentare, românii au posibilitatea de a verifica istoricul întreg al masinii, prin introducerea seriei de sasiu pe site-ul https://www.carvertical.com/ro sau pe site-ul https://myfreevin.com/. Conectate la bazele de date internationale, cele doua motoare de cautare ale VIN (seriei de sasiu) vor oferi un tablou complet asupra masinii, daca a fost folosita în regim de închiriere, taxi, daca a fost furata, kilometrii reali, care va fi costul întretinerii ei, etc.

”Cu cât istoricul unui vehicul este mai transparent, cu atât este mai mare pretul pe care un client este dispus sa îl plateasca. O evaluare cât mai corecta a vehiculului ajuta la evitarea pagubelor neasteptate. Cu cât aveti la îndemâna mai multe informatii, cu atât veti lua decizii mai întelepte”, potrivit carvertical.com/ro.

 

Auto Bild si Schwacke: Audi este campionul Germaniei în ceea ce priveste pastrarea valorii

 

Potrivit studiului facut de Auto Bild pentru clasamentul sau „Wertmeister” (campion valoric) din 2019, masinile Audi sunt cele mai bune în pastrarea valorii pe piata germana.

”Marca celor patru inele a câstigat la patru dintre cele 13 clase auto din clasament – mai mult decât oricare dintre concurentii sai. e-tron 55 quattro** a iesit pe primul loc în categoria autovehiculelor electrice, cu o valoare reziduala de 58,7%. A1 40 TFSI Sportback** a câstigat la categoria auto sub-compacta cu 63,3 procente, în timp ce Q2 40 TFSI quattro** a fost primul la categoria SUV cu 59,6 procente. A6 Avant 50 TDI quattro** a completat clasa de talie mare cu o valoare reziduala de 49,8 procente”-sursa.

Cele mai bune 10 modele de Audi

 

Potrivit Hot Cars, cele mai bune modele ale producatorului german si cele mai cautate, sunt urmatoarele:

  1. Audi RS6
  2. Audi E-Tron
  3. Audi Q8
  4. Audi R8
  5. Audi A4
  6. Audi Q5
  7. Audi A8
  8. Audi A7
  9. Audi Q7
  10. Audi A5 / S5

 

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com