Ce le transmite romanilor Hans Klemm, noul ambasador al SUA in România

Ambasada SUA in Romania a anuntat astazi, printr-un comunicat, mesajul noului ambasador la Bucuresti.  „Vorbind în limba româna, ambasadorul Hans Klemm spune ca interesul fata de România i-a fost trezit de profesorul sau din  universitate, Matei Calinescu. În primul sau mesaj adresat românilor, el a mentionat ca este fermecat de cultura, limba si istoria României. În calitate de ambasador, telul sau este sa consolideze parteneriatul bilateral pentru securitate, sa sprijine respectarea statului de drept si lupta României împotriva coruptiei si sa extinda comertul bilateral si investitiile“, se arata in comunicatul Ambasadei SUA.Hans Klemm, ambasador SUA

„Doresc sa avem un dialog, deschis si productiv, în persoana sau online”, le spune ambasadorul românilor.

„Buna ziua!  Sunt Hans Klemm, noul Ambasador al Statelor Unite în România. Dupa mai mult de treizeci de ani ca diplomat, sunt profund onorat ca presedintele Obama m-a ales sa reprezint  America în România. Interesul fata de tara dumneavoastra mi-a fost trezit de profesorul meu din  universitate, Matei Calinescu, distinsul si regretatul scriitor si critic literar român. De atunci  sunt fermecat de cultura, limba si istoria României. Astazi,  avem aceeasi viziune: o Europa întreaga, libera si în pace.  Ca ambasador, telul meu este sa consolidez parteneriatul nostru pentru securitate, sa sprijin respectarea statului de drept si lupta dumneavoastra  contra coruptiei, sa extind comertul bilateral si investitiile, sa întaresc relatiile dintre poporul american si poporul român. Doresc sa avem un dialog, deschis si productiv, în persoana sau online. Sotia mea, Mari, si eu abia asteptam sa vizitam frumoasa dumneavoastra tara si orasele pline de viata si sa ne întâlnim în scurt timp. Asadar, pe curând!”

2 Comentarii

  1. Ombladon spune:

    sau si mai bine,cumparati-va bilet la prima racheta,nu de alta…..dar ajunge-ti mai repede,cu cat mai repede cu atat mai bine !

  2. Ombladon spune:

    ma lasa rece Klemm-anstain asta ….aceleasi vorbe goale,superficiale,rasuflate si lipsite de continut,de ce dracu nu o spune pe sleau: sunt fermecat de aurul vostru,de rosia montana,de gazele de sist,padurile cate au mai ramas,gazele din marea neagra,oamenii aia batuti de jandarmi pt ca-si iubesc tara, si restul si restul si restul ? incearca la gradinita domnule Klemm-anstain cu aburelile astea ,poate te vor crede copii de-acolo ! si printul sarles(am scris intentionat asa) e fooooarte *fermecat*de tara noastra,mai duceti-va dracului in amerlocia aia voastra(tara tuturor posibilitatilor facuta pe spatele fraierilor) sau in papua noua guinee,cumparati-va bilet doar dus la primul avion si lasati-ne cu fermecatoriile astea voastre…..ca de la atatea fermecatorii ne-ati adus la sapa de cauciuc in 25 de ani! mama voastra de tigani borati si cocalari,jegurilor !….bon voyage !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com