Biserica Ekklesia din Phoenix,în atmosfera de nunta în noua cladire

de Radu Oprea-Glendale, Arizona

 

Biserica Ekklesia (6)Biserica Ekklesia (3)Sâmbata, 23 februarie 2013, conationalii care compun cea mai tânara comunitate de credinciosi penticostali din diaspora româna din Phoenix, Arizona, s-au închinat pentru prima data lui Dumnezeu în noul locas, remodelat în întregime si pregatit pentru a gazdui viitoarele întruniri ale bisericii EKKLESIA.
Desfasurarea serviciului divin în noua cladire s-a suprapus unui alt eveniment, care a polarizat prezenta unui numar si mai mare de participanti: ceremonia de casatorie a doi tineri – Paul Magda si Larisa Valean – din California, respectiv Arizona.
Biserica Ekklesia (8)Biserica EkklesiaAtmosfera creata a exprimat o reala stare de multumire si bucurie, bazata pe încredintarea totala în calauzirea si ocrotirea primita din partea lui Dumnezeu. Exclamatia împaratului David, din Psalmul 30, dedicata sfintirii Casei Domnului si-a regasit cu prisosinta ecou în sufletele celor prezenti la acest eveniment: “Te înalt, Doamne, caci m-ai ridicat… Cântati Domnului, voi cei iubiti de El, mariti prin laudele voastre Numele Lui cel Sfânt!”

Alaturi de Dorel Micula, unul din pastorii bisericii EKKLESIA care a condus serviciul divin, la eveniment au fost prezenti pastorul Moise Gaode de la biserica Maranata din Sacramento si pastorul Dorin Druhora de la biserica Emanuel din Los Angeles, ambii fiind însotiti de mai multe familii din California.
Participarea tinerilor la desfasurarea programului, prin cântari în grup, solo si poezii a întregit programul de lauda si închinare. Mesajele celor doi pastori, Moise Gaode si Dorin Druhora, în concordanta cu dublul eveniment, au reliefat cu claritate necesitatea prezentei lui Dumnezeu în familii, în bisericile crestine si în toate sferele sociale.

„Absenta prezentei lui Dumnezeu în orice domeniu de activitate si relationare constituie cea mai mare tragedie a existentei omului”, a concluzionat Rev. Dorin Druhora, referindu-se la
evenimentele care au urmat caderii omului din gradina Eden. (Cartea Genesa 3)
Într-o nota de profunda bucurie si optimism, la sfârsitul celor trei ore de sarbatoare, toti cei prezenti, estimati la aproximativ 250 de suflete au multumit prin rugaciune pentru „simtirea” prezentei reale a lui Dumnezeu la acest dublu eveniment.
Ceremonia oficiala de inaugurare a bisericii EKKLESIA se va desfasura prin harul lui Dumnezeu la o data apropiata.

Impartaseste

Octavian Dumitru Curpas a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com