Aglomeratie la ghiseele Primariei! Regulile anti-pandemice nu mai sunt de actualitate in administratia Viziteu!

Pentru a plati o taxa/ impozit sau pentru a-ti ridica vreun document de la Primaria Bacau, in cazul in care nu optezi pentru vreo modalitate de plata online functionala, iti trebuie o zi sau mai multe de concediu si multa rabdare.

Zilele acestea, bacauanii au venit in numar mare sa-si plateasca taxele si impozitele locale, deoarece pana la finalul lunii beneficiaza de o reducere de 10%. Regulile anti-pandemice par a nu mai fi de actualitate pentru administratia condusa de primarul Stanciu Viziteu, care a promis în campania electoral? digitalizarea accelerata a Primariei Bacau si realizarea unei ”administratii smart”. Mai mult, edilul a socat la finalul lunii decembrie 2020, cand a afirmat ca reducerea numarului de infectari din municipiul Bacau s-ar datora masurilor (inexistente) luate de municipalitate.

Numai luni, 15 martie, peste 270 de bacauani si-au luat bon de ordine si au asteptat ore in sir la coada pentru a-si plati darile. Dealtfel, nici sistemul online de plata, prin ghiseul.ro sau prin intermediul Postei Romane nu functioneaza in parametri. In luna februarie, platile online catre bugetul Municipiului Bacau au fost sistate mai multe zile, dupa ce a fost achizitionat un server nou si s-a facut transferul datelor pe acesta.

Nici la Serviciul de Permise Auto si Inmatriculari, institutie aflata in subordinea Institutiei Prefectului Bacau, lucrurile nu sunt mai bune. Desi prefectul este seful Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, nu a fost gandit un sistem alternativ, in acord cu pandemia, cu respectarea distantei sociale si cu cerintele de a transfera tot ce este posibil in online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com