UPDATE VIDEO „Dirty Sex“, in premiera, in Clubul Subway 4

Duminica, 10 august, de la ora 21, in clubul S4 se va juca „Dirty Sex“. Piesa este regizata de Valentin Braniste (Vali Bolat)  iar pe scena vor urca Valentin Braniste si Alina Neagu. Se anunta o poveste interesanta, actuala, a omului modern care l-a pierdut pe Vali BranisteDirty Sex-afisDumnezeu, pe care l-a inlocuit cu placerea banilor si a sexului.

„Personajele nu au nume …intentionat am lasat sa pluteasca in deriva lipsa lor de identitate. Perceptia asupra libertatii este eronata, de aceea se afunda din ce in ce mai mult in mocirla sexului: ea actrita porno, el sot de mana a doua si impresar. Frustrarea lui sexuala se refuleaza asupra lacomiei, stil de viata care pare firesc oricarui ateu al vremurilor moderne. Amandoi isi doresc o evadare din banal ea gang-bang cu o 1000 de barbati, el sa puna banii la saltea. Caci impotenta lui isi doreste o vindecare in orgasmul puterii banului. De la limbajul dur la cinismul erotic comedia poarta doliu si devine in final vaduva neagra, tragedie cu miros de cadere din rai. Frizeaza patologicul insa uneori sunt taceri incat iti vine sa-ti iei campii si sa fugi in alta dimensiune“, afirma regizorul si actorul Vali Bolat.

 

Alina NeaguSinopsis la,, Dirty Sex”:  O familie nonconformista: ea ,,actrita” si el impresar …de mica si- a dorit sa intre in cartea recordurilor, sa primeasca o medalie …, iar destinul ei se mistuie in umbra copilariei de Seherezada nimfomana (1001 povesti=1001 barbati) De la comedie erotica la tragedie urbana piesa nu are muzica si nici artificii de lumini e doar o tacere intre doi oameni care l-au uitat pe Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com