29 de zile pentru Dinu Damaschin/ „Irinel mi-a facut-o, am primit amenintari!“ (Galerie Foto)

Tribunalul Bacau a decis ieri, 23 decembrie, dupa mai multe ore de audieri, ca Dinu Damaschin (55 de ani), Eugen Mihai Mereuta (40 de ani) si Claudiu Ciuca (35 de ani) sa ramana 29 de zile in arest. Recursul lor se va judeca, cel mai probabil, in prima zi de Craciun.

Dinu Damschin, cel care se autointitula „tatal” Monicai Gabor- Columbeanu, a fost ridicat pe 22 decembrie, de DIICOT din casa, dupa cinci ore de perchezitii. Desi au fost luate ca probe mai multe documente, o scrisoare le-a scapat anchetatorilor.

La iesirea din blocul unde locuieste în Bacau, pe strada Iosif Cocea, numarul 6, Dinu Damaschin a spus: „Irinel mi-a facut-o. Am fost amenintat cu moartea zilele astea, de omul lui. Am primit scrisoarea asta. Sa o dati baiatului de la Libertatea“, a spus Damschin. În plicul cu scrisoarea se mai aflau si câteva  bucati din ziarul Libertatea. Pe unele din ele era scris: „În America nu poate ajunge orice jigodie împutita“ sau Te-a tradat ca pe un cacat“.

Dinu Damaschin a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii de la DIICOT. El este acuzat de trafic de persoane si proxenetism.

Potrivit comunicatului DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), Eugen Mihai Mereuta (40 de ani) si Claudiu Ciuca (35 de ani) sunt acuzati ca au recrutat prin înselaciune, amenintare si violenta, mai multe fete, unele minore, în scopul exploatarii  sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com